joi, 10 februarie 2011

Cum sa cumperi o imprimanta

Cu totii stim cat de important este o imprimanta in zilele de azi. Hai sa zicem ca esti un student ceea ce implica ca ai cursuri si implicit cursuri, referate si proiecte pe care trebuie sa le printezi. Iti cumperi o imprimanta dar ce fel de imprimanta, tinand cont de situatia financiara? Atunci cand cumperi o imprimanta exista doua costuri aferente. Costul de achizitionare si costul de intretinere. Poate ca iti iei una ieftina la 120 de roni sa zicem la promotie dar gandeste-te in timp cati bani dai pe cartusele pe care le vei cumpara pe viitor. In scurt timp vei ajunge sa depasesti costul de achizitionare prin cumpararea cartuselor de reincarcare. 

Cateva sfaturi pentru achizitionarea unei imprimante :
1. Sa fii extrem de atent la consumabile si la pretul lor.
2. Evita achizitionarea echipamentelor care au capul de imprimare pe cartus.
3.Daca bugetul permite, recomand o multifunctionala !

Si atunci ce e de facut pentru a reduce costurile de intretinere? Din fericire exista sistemul CISS adica sistem continuu de alimentare. Mai pe scurt acest sistem are tank-urile unde se afla cerneala in afara si il conectezi la imprimanta ta ca si cum ar fi un cartus obisnuit. Astfell intotdeauna vei stii cantitatea exacta de cerneala pe care o ai si poti sa reincarci super ieftin si rapid. Fara dus la un service autorizat unde costa. Un sistem CISS contine pana la 28 de cartuse reincarcabile adica daca ar fi sa facem un mic calcul, standar, asta inseamna cam 3100 de roni.

Ce preferi? Sa dai banii aiurea pe fereastra cand poti sa faci economii monstruoase? Fii intelept, achizitioneaza o imprimanta impreuna cu sistemul CISS.

Etichete: , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire