vineri, 11 februarie 2011

Nokia si Microsoft

Nokia a inceput restructurarile din cauza faptului ca a pierdut pozitia de lider pe piata smartphone-urilor. Se pare ca Android-ul de la Google isi face simtita prezenta destul de puternic in spatele marilor jucatori pe piata, iar Nokia tocmai ce a semnat un contract cu Microsoft pentru a folosi pentru viitoarele smartphone-uri sistemul de operare Windows Mobile 7. Pe langa faptul ca in toata lumea, sunt dati afara angajati, Nokia isi redefineste si isi restructureaza strategia de viitor. As fi interesat sa vad un nokia smartphone cu windows mobile 7 pe el. Sau de ce nu? Un viitor Windows Mobile 8 ? Symbian se pare ca tocmai ce incepe sa se arunce in cosciug si va lasa piata la o parte. 

Daca e sa o gandim un pic, Nokia cu noul sistem de operare va avea cumva motto-ul "Nokia.... connecting ... restart... connecting people" ? 

Etichete: , ,

4 comentarii:

La 11 februarie 2011 la 21:01 , Anonymous z0meRo a spus...

Chiar vreau sa vad ce pot cei de la Nokia..

 
La 12 februarie 2011 la 12:45 , Anonymous Bogdan Cîrstea a spus...

Am primit si eu newsletter despre asta.
Poate incep sa faca telefoane bune in adevaratul sens al cuvantului, nu doar rahaturi scumpe & sensibile ce se strica mereu(nokia n96 al meu)

 
La 12 februarie 2011 la 23:03 , Anonymous Rares Cojocaru a spus...

Se lanseaza cat de curand noul HTC. O sa rupa tot, zic eu :)

 
La 14 februarie 2011 la 16:39 , Anonymous Chello a spus...

Te invit la concurs pe http://www.descandal.ro/de-ultima-ora/concurs-de-martisor-castigi-bani-cu-vixenstudio/ special pt bloggeri .

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire