joi, 3 februarie 2011

Turn off the lights

Tu in patul tau intinsa goala, acoperita doar de un cearsaf alb imaculat reflectand opusul aparentelor din interiorul tau. Inocenta, este exprimata prin nuante slabe ce ascund in momentul in care eu din pragul usii, imi ridic mana, o intind spre intrerupator si sting lumina. Ma ademeni spre patul tau, unde parfumul tau imbietor imi inunda simturile inebunindu-ma pe de-a totul. Ce ai de te face asa de speciala ? Sa fie parul tau cu bucle aurii ? Sa fie ochii tai cei verzi plini de mister? In mintea mea deja am scenariul unui film porno care cauta o pasiune zdrobitoare intr-un pat destul de incapator si de mare pentru cele mai complexe pozitii si nebunii. Fac un pas in timp ce tricoul meu zboara de pe mine, cureaua mea nu mai este de mult inchisa iar blugii mei, vor cu nerabdare sa scape de mine.Buzele tale rujate sunt impresionante, atragatoare, iar privirea ta cu spranceana ridicata ma face sa ma gandesc :" Ce mai astepti ?". Nu, nu vrei graba, vrei sa savurezi la fel ca mine ceea ce urmeaza sa se intample. Asteptam amandoi acel cuvant magic ce se aude doar in mintile noastre perverse "Actiune ! ". Intru in patul tau, asemeni unui cuceritor de palate, insa nesigur pe o cucerire ce nu vreau sa mi dea tarcoale. Oare ti-am cucerit inima? Cel mai mare palat este oare cucerit de mainile mele ?

Sentimentul care il am atunci cand mainile tale imi viziteaza spatele, iar unghiile tale ma ating cu varful. Mii si mii de fiori imi trec pe sira spinarii. Iar atunci cand te sarut, deja simt cu intra in alt nivel. Esti o fata care trece dincolo de cuvantul "obisnuit" sau general. Nu esti aparte, ai aceea siguranta si certitudine ca tu detii controlul, ca tu detii cheia, ca tu ai trofeul de fapt. In pat tu esti cuceritoarea, iar eu... sunt umilul tau premiu castigat. Ce imi apartine, gatul? Sanii? Trupul tau pe care mi-l oferi spre satisfacerea ta si a mea? Sau doar poate momentul in care suntem amandoi, momentul acela in care pasiunea infloreste din noi. Iar stii bine ca aceea pasiune este de inegalat de majoritatea. Am iesit deja din planul pamantesc, suntem intr-un taram unde, tu pentru mine insemni totul. Dedicatia pe care o am, este doar spre a te satiface si de a auzi gemete de placere scoase cu glasul tau cel dulce, aproape ca o himera ce poposeste doar in bratele mele. Nu-mi ramane decat sa te cuprind cu bratele mele, si sa ma bucur de un moment ce doar putini pamanteni au sansa de a o primi. 

Luminile sunt stinse, si desi ne aflam in patul tau, sunt pierdut in lumina ochilor tai. La fiecare inaintare mainile tale se impreuneaza cu ale mele, si ma strang. Gemetele tale imi hranesc sufletul, aducandu-ma pe culmi inimaginabile de satisfactie interioara. Noaptea pe care o avem oare ne ajunge? Oare ne vom satura? Oare pasiunea pe care o avem in acest pat se va termina sau va fii ca focul grecesc arzand mereu chiar si atunci cand apa este aruncata peste el ? Oare vreau sa scap vreodata sau sunt doar hipnotizat de momentul acesta? 

Luminile sunt stinse... iar tu.... tu esti in bratele mele.... sa lasam alte ganduri la o parte, sa ne bucuram de acest moment...................


Etichete: , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire