joi, 6 ianuarie 2011

Cum sa seduci fetele pe Facebook | Pamflet

Atentie acest articol este un pamflet o satira ! Trebuie tratata ca atare !

Azi m-am dus la o librarie sa-mi cumpar o carte numita cum sa devii un blogger de succes. Am intrat in aceea librarie si am inceput sa caut. Intr-un final am gasit sectiunea numita "Informatica" si am intins mana sa iau cartea "Cum sa devii un blogger de succes for Idiots!" insa m-am oprit. Alaturi de aceea carte pe care eu mi-o doream enorm de mult, era un afis. "Ai cont de Facebook? Vrei sa agati fete pe Facebook? Vrei sa seduci fetele pe Facebook? Nu conteaza cum arati, trebuie doar sa citesti aceasta carte si vei avea succes garantat!" Am cautat cartea ca disperatul, nu o gaseam nicaieri. M-am dus la ghiseu unde se fac platile sa intreb de unde pot achizitiona aceasta carte incredibila. Mi s-a spus ca exista o pagina de internet de unde o pot cumpara, ca ei doar o promoveaza prin afis ca e mai ieftin asa.

M-am dus acasa, fara cartea pe care vroiam initial sa o cumpar, si fara cartea pe care vroiam acum sa o cumpar. M-am asezat in fata calculatorului si am zis, ori suntem disperati ori nu mai suntem ! Si am intrat pe http://www.seductie-facebook.com/. Si am inceput sa citesc. Si vaaaaai cate am aflat gratis. Trebuie sa am o poza si alte poze, si trebuie sa modific la profil chestii si trestii, si trebuie sa nu dau eu mesaje, E ca un Holly Grail pentru oameni ca mine. M-am rugat de mami si de tati sa-mi imprumute cardul lor de credit ca sa pot plati aceasta minunata Biblie a seductiei Feisbucsiene. Peste cateva zile aveam pachetul in mana. Am desfacut repede pachetul ca sa pot sa ma apuc de citit. Am sa scriu mai multe dupa ce voi citi :

Dupa o luna.

Haide sa va povestesc experienta pe care am avut-o dupa ce am citit acea carte care m-a schimbat. Mi-am schimbat poza de profil ( evident editata in Photoshop, ca mi-am pus si eu niste muschiuleti pe ici pe colo ), am pus alte poze in diverse ipostaze, poetice, romantice, eroice chiar ( am ajutat o gaina sa traverseze strada candva ), si am inceput sa modific si descrierea. Am tintit o tipa cu o poze belea pe Facebook. Pff sexoasa sexoaselor, si am trimis un mesaj copy/paste din capitolul "Primul mesaj". Am asteptat o clipa si mi-a raspuns. Vroia sa stie mai multe despre mine, asa ca mi-a dat friend requiest. Prima mea cerere de prietenie din partea unei fete. Eram in al noualea cer! Am vorbit nopti la rand, spunandu-ne fiecare povestea. Bine la mine era alterata rau de tot, in loc de gaina am pus o batrana care avea un atac cardiac pe trecerea aceea de pietoni. Trebuie sa ai si imaginatie nu ? Dupa un timp simteam ca mi-am gasit jumatatea. Stiam ca banii pe care i-am investit cumparand aceasta carte isi vor merita fiecare cent. Si ea simtea la fel, se simtea ca in al noualea cer cu mine. Mi-a cerut numarul de telefon. Imi batea inima de parca eram gata sa am un orgasm astronomic, de proportii cosmice. Prima fata care imi cerea numarul de telefon. 

Apoi i-am auzit vocea, vai ce voce, era asa de incredibila. Am decis sa ne intalnim, vroiam sa-mi cunosc adevarata dragoste. Era timpul sa o vad, sa ma simt implinit alaturi de ea, langa ea. In timp ce asteptam cu un buchet de trandafiri rosii proaspati, cineva m-a batut pe umar. "Tu esti Florin Smarandescu?" - ma intorc si observ un barbat cu ditamai mustata, cu o barba nerasa de ani de zile, fumand un ditamai trabuc antic si de demult, scuipand o flegma oribila pe jos. Cu o voce tremuranda ii raspund : 

"- Da ..... .cine sunteti?
 - Andreea Tomatescu, fata visurilor tale"

Etichete: , , , , ,

2 comentarii:

La 7 ianuarie 2011 la 14:51 , Anonymous GoldMidas a spus...

Andreea? =)) Tomatescu? =)) :))

 
La 24 ianuarie 2011 la 19:53 , Anonymous z0meRo a spus...

=)))))))))))))))))))

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire