joi, 27 ianuarie 2011

Popular Post widget by Neydamn WP & Blogger

Dupa cum va spuneam, lucrez la cateva proiecte ce imi ocupa timpul. Unul dintre ele este un plugin ( widget ) atat pentru Blogger cat si pentru Wordpress si este foarte simplu de facut. Oricine poate face in Blogger sau in Wordpress un widget care sa fie "Text" pentru Wordpress, respectiv "Html/Javascript" in Blogger, ca apoi sa copieze acest cod de mai jos.

Anunt 11.02.2011: 
Plugin-ul este la versiunea 1.1, a fost modificat in asa fel incat sa fie mult mai usor pentru oricine sa il ia. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci blogul tau fara "http://" sau "www." in fata. Ca exemplu pentru http://blogatu.ro trebuie sa scrii "blogatu.ro". Lucrurile s-au simplificat si sper sa va fie de folos ! De asemenea poate sa fie folosit pe orice blog indiferent daca este sau nu Blogger sau Wordpress, acum ruleaza pe orice platforma, si de asemenea poti sa pui si un numar par pentru ca nu mai apar probleme !





*****************************************************
Tin sa precizez sunt doua variabile care se pot modifica. Una este "b" adica blogul tau si a doua este "l" este numarul de afisari al posturilor care nu poate fi mai mare de 20. Ca un exemplu, ca sa afisez la mine cele mai importante postari am sa scriu asa : 


var url = "http://www.itcv.ro/zelist/widget.php?widget=zelist&b=blogultau&l=11";

Scriptul creat de mine ( idee initiala ) ajutat enorm de Elf, IT Craiova ( eu ii zic Serpisoru ) si GoldMidas, am reusit sa duc la bun sfarsit ceea ce mi-am propus. Este un script util atat pentru Blogger cat si pentru Wordpress. Cheia este, ca este bazat pe Zelist pe baza "celor mai importante posturi". Il numesc "Popular Posts widget by Neydamn
Luati codul de mai jos, si nu uitati sa va modificati "b=blogultau" si "l=11". O atentionare ( nu stiu de ce probabil de la linux ) dar as sugera ca numarul de link-uri ( l= ) ar trebui sa fie un numar impar. Daca puneti un numar par apare o afisare dezastruoasa. Credeti-ma am stat nopti la rand sa-i dau de cap si nu am reusit. Pana la urma, am descoperit ca la numar impar totul e struna si ok. Deci luati codul de mai jos ! si bucurati-va de el ( si nu uitati sa comentati ca semn de multumire :) ):

Etichete: , , , , , , , ,

4 comentarii:

La 27 ianuarie 2011 la 03:42 , Blogger daninho a spus...

foarte tare, bv neydamn :)

 
La 27 ianuarie 2011 la 03:52 , Blogger Unknown a spus...

Multumesc mult. Nu ai idee cat m-am chinuit si am stat si nopti pierdute pana la ora 6 dimineata ca sa il fac. De asemenea le multumesc si lui Elf ( in special ), Serpisoru si GoldMidas!

 
La 27 ianuarie 2011 la 16:24 , Anonymous z0meRo a spus...

Felicitari..

 
La 28 ianuarie 2011 la 00:06 , Blogger Alex Rose a spus...

mi-ai gresit linku :D e fara cratima :))

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire