miercuri, 26 ianuarie 2011

Voucher de 240 de euro, Il vrei ?

Si acum postul asta e dedicat tuturor bloggeritelor din Bucuresti care scriu despre aceasta afacere. Primele 20 de articole vor primi un voucher de 240 de euro la ce tratament isi alege ea de mai jos. Deci repede repejor, caci voucherele se duc ca pe painea calda ! Trebuie sa te duci dupa ce ai primit voucher-ul si sa scrii despre experienta ta !

Blogatu in colaborare cu Nomasvello iti propune urmatoarea afacere : 

"Ghici ghicitoarea mea!
Stiti care a fost businessul in franciza cu CEA MAI MARE CRESTERE din Europa in acesti ani de criza? Se numeste Nomasvello, sunt sute de astfel de francize in lume si in Romania deja facute care duduie. Ce presupune o astfel de franciza? Este un cabinet cosmetic, de parter de bloc, de minim 35mp, care ajuta cucoanele cu bani sa scape de parul in plus si sa isi reintinereasca tenul. Epilarea se face cu IPL, fara durere si este permanenta. Este cea mai buna modalitate de epilare, rivalizand dpdv al costurilor cu epilarea cu ceara, mult mai eficienta si nedureroasa.
Ca sa iti deschizi si tu o astfel de franciza, o sa te coste doar 30,000 eur (echipamentele, consumabilele, marketingul, trainingul, firma luminoasa, etc). Cei de la Nomasvello vin cu toate la pachet. Tu doar va trebui sa imparti fluturasii (care ti-I fac tot ei) in zona si sa astepti clientii.
Si genul asta de afaceri mici functioneaza. Poti sa scoti 3-10,000 eur net pe luna. Cine vrea mai multe detalii, e rugat sa vorbeasca direct cu Nicoleta de la Nomasvello (o doamna super de treaba care explica mult mai bine decat mine care este treaba) nicoleta.mincu (@) nomasvello.ro.
In plus, ca sa va arat cat de bune sunt serviciile Nomasvello, am de dat 30 de vouchere in valoare de pana la 240 eur/bucata, reprezentand epilarea unei zone din corp sau reintinerire, dupa preferinta.
Bloggerii care se inscriu in aceasta campanie organizata de Blogatu.ro in parteneriat cu Ferseta e-Consulting Cabinet si Nomasvello vor primi:
Tratamente de epilare pentru o zona la alegere dintre axile, inghinal si fata.
sau
-  Tratamente de intinerire faciala, la alegere!
Perioada de desfasurare a campaniei: 25/01/2010 – 30/01/2010.
Cadourile oferite in aceasta campanie constau in 20 de vouchere care constau in tratamente de epilare nedureroasa sau intinerire faciala in valoare de pana la 240 Euro, oferite celor care au blog si care sunt interesati de modalitati de a face bani! Bloggerii care doresc sa se inscrie in campanie sunt rugati sa ma contacteze la adresa blogatu@gmail.com!
Despre ce trebuie sa scrie bloggerii care se inscriu in campanie?
Un articol despre Franciza Nomasvello - o super-modalitate de a face bani! Te costa 30000 Euro initial + 400 eur lunar, dar castigi intre 3000-10000 Euro pe luna NET, banii tai (investitia ti-o recuperezi intr-un an). Avantajele oferite de franciza Nomasvello pot fi aflate din acest link! Conditiile de acordare ale francizei Nomasvello pot fi aflate din acest link!
Bloggerii mai pot prezenta si IPL, cea mai tare modalitate de epilare fara durere, de 2-3 ori mai ieftina si mai eficienta decat ce exista pe piata.
Tratamentele complete de epilare sau intinerire faciala vor fi acordate in centrul Nomasvello Floreasca, cu Adresa: Calea Floreasca, 141-143, sector 1, Bucuresti"

Etichete: , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire