miercuri, 21 iulie 2010

Super fericit

Ok, reminder : ultimele 3 saptamani hai o luna, am zacut in pat in camera cu dureri groaznice de ulcer. Am ajuns chiar intr-un moment sa am un soc alergic, devenind alergic la cred ca No-Spa. Asta a implicat urgente, si perfuzii cu antihistaminice, si mai stiu eu. Deci ideea e dureros groaznic. Cum toti ziceau ca am sa mor, le zambeam si le ziceam eu miercuri 21 iulie, o sa fiu pe picioarele mele si o sa ma simt extraordinar de bine. Ei bine, azi e miercuri, si tre sa imi cer scuze celor carora le-am zis ca miercuri o sa fiu pe picioare, marti deja eram ok. 

Pe langa tratamentul de ulcer, mai iau si pentru o pneomonie interstitiala, care si aia imi provoaca dureri. Deci vorba unui prieten de-al meu, Cretzu cand le face, le face pe toate odata sa scape mai repede! Bun, ieri seara am iesit in oras cu gandul sa imi cumpar niste haine. M-am intalnit cu niste prieteni, am inceput sa radem, ma simteam foarte bine. Apoi, din vorba in vorba s-a ajuns sa dam telefoane sa chemam oameni sa ne intalnim. ei bine, vreau sa zic ca au fost cam 20 de prieteni care au venit si pe care nu-i mai vazusem de mult. Nu aveti idee cat de bine m-am putut simti. Stand in camera mea, zacand singur, cu dureri devenise deja deprimant. Sa mergem pe strada si sa cantam in gura mare, I will survive, cat de dor imi era de asa ceva. si nu va spun, cat de mult am putut sa rad, facand un concurs de bancuri. Pe scurt, toti s-au bucurat sa ma revada, bine cat de cat, zambind si razand din nou cum rad eu.

Cand ai prietenii langa tine, si esti fericit, crede-ma are un efect benefic asupra ta, atat psihic cat fizic, dar si spiritual, in interiorul tau. Pe langa tratamentele astea, faptul ca mi-am revazut prietenii, a fost ca un boost imens de energie, de refacere. Tineti minte asta! Pneomonia probabil o sa treaca intr-o saptamana sau doua, da mai are importanta? Durerile de ulcer m-au lasat, de vineri cred nu am mai avut dureri, ce ma doare pieptu si atat. 

Sanatate multa, si prieteni amuzanti care sa va puna pe picioare va doresc!



Etichete: , , , , ,

2 comentarii:

La 21 iulie 2010 la 16:05 , Blogger ღஜღAng3l of Lov3ღஜღ a spus...

Din pacate nu am putut sa fiu alaturi de tine si nici zilele urmatoare deoarece ma simt ff rau:( sper ca pana vineri sa mi revin si sa ne vedem in Arcade...pupicutz...

 
La 21 iulie 2010 la 19:17 , Blogger Александра a spus...

Daca nu te pun sa scri cuvantul "pneumonie" pagini intregi..nu se scrie deloc "pneomonie" :))

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire