sâmbătă, 17 iulie 2010

Si ideile curg navala

Cu toate ca nu ma simt bine, si ca imi este foarte rau ( dureri de la ulcerul asta afurisit ) pana la urma, ideile imi vin navala totusi. Din motive de sanatate, din nou am amanat Weeblo, dar imi dau cuvantu de onoare, cum ma pun pe picioare cum am sa fac Weeblo 2. Lasand asta la o parte, am facut un subdomeniu http://osxtracker.neydamn.eu. Scopul lui cred ca zice clar despre ce vreau sa il fac. Comunitatea Machintosh in Romania, creste semnficativ, iar un suport pentru aceasta comunitate este absolut necesara, de aceea, am ales sa ajut tineri incepatori in lumea MAC OS X, cu diverse informatii. Al doilea proiect al meu, care l-am lansat acum un an, a fost urmatorul : http://creator-de-teme.blogspot.com, scopul a fost unul simplu gandit si in concordanta cu tema mea de licenta. Am creat un program pentru Windows All, in care puteai sa configurezi o tema de blogspot dupa bunul plac. Evident ca mai am de lucrat, dar pana atunci pot sa incep cu sfaturi. 

Si ca un bonus, lucrez la un plugin pentru blogger, care va fi de un real folos pentru toti. M-am gandit oare de ce doar cei care folosesc Wordpress sa il aibe si ce de pe blogger nu? Evident ca acu lucrez sa implentez ideea intr-un plugin facut frumos. O sa dau mai multe detalii pe masura ce avansez cu plugin-ul.

Azi este ziua unei prietene de a mea, cu care impart o istorie destul de lunga si foarte ciudata. Ii urez la multi si tot ce isi doreste sa i se indeplineasca. Fie ca dorintele inimii ei, cele mai ascunse, sa ii fie indeplinite. Fie care fericirea sa nu se deslipeasca de ea, si sa nu inceteze niciodata din a visa. Caci fara vise oare mai avem vointa si ambitie? Nu prea cred, lumea din ziua de azi, a uitat sa mai viseze, a uitat sa isi mai doreasca imposibilul. Ea, din fericire nu e asa, ea este o fata foarte visatoare si lupta pentru visele ei. La multi ani!

Etichete: , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire