joi, 8 iulie 2010

Povestea unui sex distractiv




Casa distrusa, noi doi goi in sufragerie pe podea, plin de spuma de ras, epuizati. Cum s-a ajuns la asta? De la un sarut. Ca in reclama aceea de la nu stiu ce prezervativ, totul are un inceput. Un sarut inocent in mijlocul unui autobuz, care a aprins niste dorinte ciudate in amandoi. Vroiam sa ne jucam, vroiam sa facem altceva. Nu doar sex, vroiam sa fie funny sex, amuzant, distractiv. Amandoi vroiam asta, desi nici unu nu avusese tupeul sa o zica. Ne simteam din priviri, si din ce vorbea trupul fiecaruia. Dupa acel sarut, au inceput mangaierile si tatonarile. Zambeam amandoi, nu ne doream sa ajungem unde ajunsesem, intinsi asa pe podea, insa ne lasam purtati de val amandoi, alesesem spontaneitatea si puterea de a zice da la orice. Era ceva noupe care il incercam. Se opreste autobuzu, si ne dam jos in centru in gara. Mergeam spre apartamentu unde stateam. Ea ma tot mangaia in locul unde ma excitam cel mai rau, in spatele capului imi mangaia parul. Iar eu nu ma lasam mai prejos, lasandu-mi mana sa coboare pe soldurile ei masandu-le. Cum am intrat insa pe usa blocului, cum am sarit amandoi unu pe celalalt, plini de dorinta. Am lipit-o de perete si am inceput sa o sarut, si sa incerc sa-i dau jos tricoul. M-am oprit pentru o clipa caci m-am gandit daca vor fi vecini, insa ea mi-a soptit, fara ganduri, doar fapta. Si l-am dat jos, ramanand intr-un sutien alb. Ea mi-a desfacut cureaua si nasturii de la blugi, dandu-mi jos. Urcam scarile agale, ea in sutien eu in chiloti. Am incercat sa deschid usa, in timp ce ne sarutam frenetic, ea lipita de usa. Am deschis-o, si am intrat inauntru. A trebuit sa ma duc urgent pana la toaleta, insa ea a venit dupa mine si nu ma lasa sa-mi fac nevoile. 

Atunci m-am ofticat, si aveam 2 tuburi de spuma de ras in baie, am luat unu, am agitat, si am inceput sa dau peste ea. Asa a inceput alergarea prin casa, sa o fugaresc, pana cand a pus si ea mana pe al doilea spray. Ce a iesit a fost o bataie de-a totul si de-a totul amuzanta, plina de spuma de ras, prin casa, hol, bucatarie, sufragerie, ajungand sa-mi fac o barba de mos Craciun, iar eu, sa o umplu pana la refuz de spuma de ras. I-am dat jos blugii, chilotii, incepand sa o sarut, intinsi pe podea. Ea mi-a dat jos tricou, iar cu el, eu am sters-o cat de cat. Am inceput sa o sarut, si sa iau sticla de apa pe ascuns, si sa torn pe ea. Ne-am facut amandoi un semi-dus rapid, cu o sticla de apa de 2 L. Si am inceput sa facem dragoste nebuna, sex amuzant, distractiv, placut. Cred ca a fost atunci pentru prima data, cand am facut sex si radeam amandoi. Nu radeam unul de altul, radeam ca ne simteam bine, radeam ca eram noi doi doar, radeam ca ea era a mea si eu al ei, plini de spuma, uzi de apa, mai conta? Eram pe podea, facand o dragoste intensa, pasionala, plina de emotii si de sentimente. Ii simteam inima cum bate de fericirea, iar stralucirea din ochii ei, zicea totul. Ma simteam asa de satisfacut si de implinit.

Ea era deasupra mea, in momentul cand am terminat, si si-a pus capul pe pieptul meu, ascultandu-mi inima batand. Se juca cu degetul pe piept, si imi zicea, mai poti? Au fost nevoie de vreo 10 - 15 minute ca sa o iau de la capat, caci alaturi de ea, vroiam sa fiu cel mai bun, sa-i daruiesc totul, sa o fac sa se simta cel mai bine. O zi intreaga petrecuta facand sex, umezi, transpirati si plini de spuma de ras pe podeaua sufrageriei mele. Niciodata nu am sa uit acest moment. Multumesc!

Etichete: , , , , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire