miercuri, 30 iunie 2010

Windows 8 Leaked

Oameni buni, se pare ca in ultima vreme fiecare companie majora in pragul unor lansari, ori scapa prototipu' ( iPhone ), sau eu stiu ce schite si planuri. Credeati ca cei de la Microsoft, pot evita astfel de "scapari" ? Nu. Si au reusit sa scape un slide ce prezinta ce va avea Windows 8. 
Printre descrierile cele mai interesante, mi s-a parut urmatoarea. Windows se va deschide aproape instantaneu. Si poate va intrebati cum se face oare? Cand cu toti stiti timpurile de bootare ale sistemului de operare ( Win Me, XP, nu mai zic de Vista, si 7 ). Ei bine, baietii de la Microsoft, se pare ca au implementat senzori de miscare, asa ca, atunci cand utilizatorul se apropie, sistemul porneste dinainte. 
O alta noutate, ar fi faptul ca, logarea se va putea face pe recunoastere vizuala. Cu ajutorul unei camere web, conectate la computer, si prin software-ul propriu probabil, se va face recunoasterea faciala, asta pentru toti cei care va uitati parolele. 
Printre software-ul cu care va veni, va fi insotit de Internet Explorer 9 ( care deja am putut sa il experimentez prin beta ). Probabil ca si Windows Media, si Windows Live for fi upgradate si ele. Urmatoarea chestie este pachetul Office 2012. Toate vor aparea prin 2012, dar beta-urile vor incepe inca din anul viitor, sau de ce nu, prin decembrie anul asta. Asa ca, eu unul sunt foarte nerabdator, sa vad evolutia Windows-ului. Ca o tenta personala, pentru ca folosesc un laptop Apple, si implicit Mac OS X Leopard, pot sa zic ca Microsoft incearca sa copieze reteta Apple ( rushine ). De ce zic asta? Din cate am mai gasit in acel slide, se pare ca Cu ajutorul Bing, se va crea un magazin cum este si cel de la Apple Store.

http://www.windowsette.com/2010/06/sfuggite-slide-segretissime-sullo.html

Etichete: , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire