marți, 27 iulie 2010

Leganat de vise


P.S : Asculta melodia, ce parere ai de ea?


Vise. Multe vise. Visez cu ochii deschisi cateodata. Visez si cand sunt pe strada mergand. Visez. E ceva rau in asta? Pentru ca visez? Pentru ca imi doresc? De cate ori visez ceva, de atata ori ma umplu de o dorinta de a-l indeplini inexplicabil de puternica. Este o chestie ce depaseste chiar si ambitia sau vointa. Visez si prin urmare vad deja cu ochii mei ca se intampla. Doar am vazut si deci cred. Credinta, venita din inima, atunci cand crezi cu adevarat, este o sursa puternica de motivare, o vointa incredibila de merge mai departe si de a ajunge pana la final. Vise. Pentru ce sunt facute? Pentru motivare? Probabil, sincer nu prea imi pasa. Pentru mine a visa, e tot una cu a respira. Ca sa va faceti o idee de ce fel de persoana sunt, cea mai apropiata descriere ar fi urmatoarea : JD ( John Dorian ), din Scrubs ( Stagiari ). Tipul de om foarte visator. Dap, cam asa sunt eu, iar visele mele, unele sunt amuzante, caci ma trezesc razand in lacrimi, sau imaginatii fictive pe moment aproape. Oricum, visez sa-mi indeplinesc dorintele, iar vremea a venit. Iar pentru asta, trebuie sa renunt la prostii, si sa ma axez pe ce e mai important. Asta e examenul meu de maturitate, pe care, cu chiu cu vai, vreau sa il trec. E testul de maturitate, care trebuie luat, in masura sa demonstrez celor din jurul meu, celor care se bazeaza pe mine, ca sunt in stare de responsabilitati mai grele, mai dificile, sunt in stare sa iau si alta parte a vietii in piept, nu doar distractia, petrecerile, si discotecile. In mine, rezida o alta jumatate, insetata dupa cunoastere, dupa maturitate, dupa intelepciune. Pana acum, mi-am satisfacut jumatatea nebuna, petrecareata. Acum e momentul. Acum e timpul.

Vise. Ma las scufundat in ele. Plutesc intr-un ocean imens de dorinte. Trupul meu deriva, nu ca o epava esuata, ci ca o nava statornica, gata sa infrunte orice curent sau val puternic. Vise.

Va doresc tuturor sa visati cat mai mult! Orice e posibil! 
Sanatate.

Etichete: , , ,

5 comentarii:

La 27 iulie 2010 la 11:45 , Blogger ღஜღAng3l of Lov3ღஜღ a spus...

Whatever happened to the dreamers
They always looked beyond the sky
Saw a world they could believe in
But only when they close their eyes ...

Where are they now
They've all left town
Bringing the clouds ...

 
La 27 iulie 2010 la 13:02 , Blogger Александра a spus...

Visele nu costa nimic, dar am ajuns sa cred ca visez degeaba!

 
La 27 iulie 2010 la 14:19 , Blogger Unknown a spus...

Daca ajungi sa crezi ca degeaba visezi, e grav. Sigur, nu se indeplinesc pe moment, sau nici in viitorul apropiat, dar atata timp cat incerci totul posibil si chiar mai mult, visele pot deveni realitate. Asta e credinta mea. Am ochi, am urechi, am nas, am gura, am maini, am picioare si Slava Domnului sper sa am cap. Am o inima puternica, si cred ca e de ajuns sa fac ce-mi trece prin cap. Adica sa imi indeplinesc visele.

 
La 29 iulie 2010 la 10:32 , Anonymous Anonim a spus...

Superb ! E minunat sa visezi si sa faci tot ce poti sa se si implineasca tot ce visezi. Nimic nu se compara ca multumirea ca ai obtinut tot ce ai vasat.
Eu visez la un job mai bun, la casa pe care deja o fac cum imi doresc, la un trai linistit...

 
La 1 august 2010 la 18:12 , Anonymous video a spus...

Visele nu costa nimic, dar am ajuns sa cred ca visez degeaba!

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire