marți, 13 aprilie 2010

Interviu, cu inima mea

Daca as incepe sa-mi dau drumul la gura, ca sa-mi deschid calea catre, inima mea, si sa-mi las acel mic lucru ce bate in pieptul meu, libera sa se exprime ar fi ceva de genul. 

Eu sunt inima lui Cretzu' si de ceva timp incoace, eram intr-o stare de amorteala, pur si simplu imi era greu sa bat fara nici un motiv, fara acel motiv, ce defineste iubirea. Sentimentul acela care te cuprinde, si iti da fiori, si iti face parul de gaina. Stiti voi la ce ma refer, nu? Cheia de la cusca cu fluturi din stomacel, a fost gasita de catre o mana asa de gingasa, de un copil cu un suflet calduros. Initial nu stiam ce se intampla, eram amortita, si adormita, eram intr-un intuneric bezna, si nu vedeam nici o lumina. Credeam ca, gaza ce ma tine, era moarta. Odata ce fluturi au fost eliberati, a inceput nebunia. Sangele ce avea o intensitate lenta, pompat de mine, era prea fierbinte. Si incepea sa curga prea frenetic. Eram trezita dintr-un somn adanc si m-am speriat prima oara. Ce pacat ca in gazda asta unde stau, vestile circula ingrozitor de lent. Doua limfocite aiurite de la petrecerea fluturilor, au venit la mine in vizita. Ce faceti fetelor? Le-am intrebat curioasa, caci le vedeam atat de fericite. Mi-au raspuns, bineeeeeee suntem super super fericite. Eu mirata, caci nu stiam vestea inca, am intrebat foarte curioasa, de ce? Gazda asta idioata, in care tu sezi, este indragostita! De fapt tu, inimioar-o esti indragostita!!! Si au inceput sa rada de mine, ca nu realizam ce ziceau. Eram asa de confuza incat, credeam ca e 1 aprilie. Insa nu era, era doar 10 aprilie. Hmm, Iau telefonu sun stomacu, sa ma pun in tema cu ce se intamplase. Suna, si mi raspunde asta, mort de beat de fericire. Ma frate ce-ai patit? Sunt imbatat de fericire, fluturi nebuni, descatusati, fal fal, uaaa mega party si inca o tine in continuare! Ce anume, intrigata. Dragostea tu, esti ultima care afla? S-a indragostit gazda! Daca doi oameni, mi-au zis ca ar trebui sa fiu indragostita de ce eram asa de confuza? 

Si apoi a venit. Intunericul a devenit prea luminat, si eram orbit, de o dragostea straina. Era asa de calduroasa, incat sunetul glasului ei, m-a trezit asa de puternic, incat am inceput sa pompez frenetic, si fara oprire. Acum inteleg de ce sunt fericita. Acu inteleg acei fluturasi nebuni, ce au dat startul la ceea ce simt acum. Sunt o inima fericita, plina de viata, plina de energie ce bate cu un scop precis. Si anume sa fac fericita, inima care m-a atins. Dragostea vine pe neasteptate va zic, si credeti-ma caci am trecut prin asa ceva, iar acum, bat puternic, fericita, si pompez in gazda asta cam idioata, sentimente non stop. O sa recunosc, iubesc enorm, de mult, mana care m-a trezit. Gata ma intorc la treaba, am dragoste de pompat prin venele alea uzate. Fir-ar sa fie de sistem imbatranit de vreme, da las ca vad ca fluturi fac treaba. Reinoieste gazda din cap pana in picioare. Va pup !

Etichete: , , ,

3 comentarii:

La 13 aprilie 2010 la 23:49 , Anonymous GoldMidas a spus...

Romantism pur venit din varful carliontzilor tai, draga gazda cam idioata :)

 
La 14 aprilie 2010 la 00:41 , Anonymous Flory a spus...

Si totusi dragostea mai are curaj sa isi faca aparitia :D. Spune-i sa treaca si pe la mine. Am s-o astept in pragul usii.

Multa fericire mai fluturas imbatat de amor :P.

 
La 14 aprilie 2010 la 10:20 , Blogger Александра a spus...

La mine nici nu va mai indrazni sa calce, ca o alung!:))

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire