vineri, 9 aprilie 2010

Su**-ti p**a coruptilor!

Citind acest articol ma face sa ma gandesc, vaaaai ce politisti avem si ce justitie avem. Si apoi citind comentariile aferente acelui articol, realizez faptul ca daca ucizi un om, si ai bani, ai scapat de omor. Mortu' e de vina frate. De ce? Pentru ca el e de vina pentru moartea survenita ca s-a speriat frate. Ce ai bah vorbesti serios? Da conform legistilor aurolaci din Craiova, tipu' nu a ucis pe nimeni, batranu' s-a ucis pe el. Vorba lu' Teo de la DEKO. Porumbi s-au furat, nimeni nu ucide, ci s-a ucis! Ce a ajuns Romania? Hai sa va zic un adevar, si asta este o stire pentru fete. Fetelor daca vreti sa nasteti, trebuie sa aveti in buzunar pe putin 10 milioane de lei spaga. Nu poti sa nasti daca nu ai cel putin 10 milioane de lei. Asa ca pentru toti copii care s-au nascut prin '95 incolo, parinti vostri au platit ca voi sa va nasteti! De ce? Uite asa, pentru ca acest procedeu se numeste SPAGA. Este un cacat de procedeu de care eu unu m-am saturat. Nu voi da spaga la nimeni poate o injuratura, un cacat peste fata. Ma voi lupta cu oricine care imi sta in calea mea, cu mana intinsa asteptand sa-i dau bani, pentru ceva pentru care e deja platit nu doar de mine, ci de alti concetatenii. Evident ca voi avea un plic cu mine, si in interiorul lui va fi un rahat congelat pe care il voi da cu cea mai mare placere. Pentru milogii cu mana intinsa suge-ti p**a! Sunt nervos, pentru ca stiu sigur din surse, ca spaga la nastere intr-un anumit spital din Craiova, este de macar 10 milioane! Pentru toti care vreti spaga, mita, sa va f**a viermii in sicrie, si inainte sa muriti, fie ca organul vostru genital, sa intre in putrefactie devreme! Asta meritati, vreti o Romanie mai buna nu? Sa ma cac in gura voastra, ca din cauza voastra si a faptului ca va place sistemul comunist invechit de a da spaga si de a merge treaba, Romania noastra dulce, nu merge inainte, se intoarce spre Evul Mediu! Pana cand? Nu aveti cu totii copii? Si nu va uitati la ei? Asta e Romania in care ii doriti sa stea? Unde smenarii se dau jos din BMV si bat oamenii ca traverseaza strada prea incet? Fie ca fiecare cal care exista in lumea asta, sa va f**a incet si sigur. Fie ca toata frustrarea care exista in mine, si a celor din jurul meu, sa va bantuie noptile ! Vreau o alta Romanie, schimbata, civilizata, sa fie un stat occidental, nu un cacat de tara care e acuma, corupta unde politia si justitia se afla la mana infractorilor ! Politicieni tineri, cititi-mi acest apel care il fac la voi, schimbati-va mentalitatea si nu ganditi invechit! Fiti cinstiti si onesti, furati dar cu o masura mica macar! Nu fiti lacomi, e chiar asa de greu ? Am o intrebare pentru toata lumea, cand muriti ce luati cu voi? O sa fiti singuri intr-un sicriu si fiti bucurosi, ca o sa aveti vecini. Toti viermii care or sa stea pe pieptul vostru si or sa va manance. Cu toti vom aceeasi soarta, ce crezi ca daca tu esti bogat, o sa iti conservi trupul? Guess again you stupid fuck! O sa mori si cu totii murim !

Sunt prea nervos, nu credeam asa ceva, Politia Romana, este un cacat abilitat sa apere prostia, criminalii si toti infractorii care dau spaga. Iar o alta dedicatie speciala pentru toti medicii legisti in frunte cu ala care a decis ca moartea nu a survenit de la bataia data ( desi se vede in filmare ca de acolo a venit ), Paraziti - De ziua ta !

P.S : Asta trebuie sa facem cand ne agreseaza cineva ! urmariti video-ul de mai jos !


Etichete: , ,

1 comentarii:

La 9 aprilie 2010 la 09:06 , Blogger ღஜღAng3l of Lov3ღஜღ a spus...

Si eu am fost foarte ofticata atunci cand am citit articolul ala cu batranelul...Auzi la ei nu a decedat in urma loviturilor o_O wth???dar din ce cauza???? a da asa e si a propus sa moara singur pe strada ...Mda Romanica noastra unde se duce ...NOWHERE!!!!!
Video ul e prea tare asta ar trebui sa facem toti daca se da vreunu cocos la noi sa l batem sa l rupem sa se invete minte toti "smecherii" din Romania care se leaga de oameni fara motiv!!!
Deja mi e scarba si e asa de dimineata tare mi e teama ca nu mai pot nici sa mananc ceva azi!!!
RUSINE ROMANI CA PERMITETI ASA CEVA IN TARA NOASTRA!!!MI E RUSINE CA SUNT ROMANCA!!!

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire