vineri, 8 ianuarie 2010

Oameni buni, va urez la multi ani

Azi 08.01.2010 cel putin doi prieteni de ai mei, isi aniverseaza ziua de nastere. Nu le zic pe nume ca se vor recunoaste dupa porecle. Istoria lor,cum i-am cunoscut difera, insa nu schimba faptul ca amandoi sunt speciali pentru mine. Pe primul aniversat, i se zice sau zicea Amnezick. Varsta la care ne am cunoscut amandoi era de 15 ani probabil. Colegi de clasa, de liceu, ca mai apoi sa fim colegi de banca, si de facultate. Intre mine si el, ma leaga o prietenie de 7 ani de zile. Am trecut impreuna prin multe momente frumoase, altele mai dureroase. Am avut si certuri, si confruntari, insa am ramas prieteni. L-am sustinut in orice decizie pe care el a luat-o, el, a fost tot timpul acolo sa mi dea de inteles ce e bine si ce e rau. Insa cu toti, luam decizii, si cu toti vom plati pentru ele. Si cu toate astea, suntem la polul opus. El in Bucuresti cu un servici stabil, eu prin Valencia, aventurier, si nebun. Pentru azi, pentru varsta minunata de 22 de ani pe care el o face, ii urez din inima, omule LA MULTI ANI. Sa nu uiti ca oriunde ai fi, ai pe cineva pe care sa contezi. Multa fericire iti doresc, si mult succes in orice ti-ai propune.

A doua persoana, aniversata, Aghiuta sau Undercover. Se recunoaste ea. O cunosc de aproape 10 luni de zile. Ea, este o persoana speciala, pentru ca o iubesc. In ce mod o iubesc, nu stiu , sincer, dar pot sa zic, ca daca as primi un telefon de la ea in toiul noptii, eu fiind in capatul celalalt al lumii, si mi spune ca are nevoie de mine, ma voi imbraca, si voi pleca spre ea. Ma voi imprumuta de bani daca nu am voi face orice ca sa ma duc sa o ajut. O iubesc ca pe o sora. Aghiuta a facut parte din viata mea pentru o scurta vreme, si imediat dupa, face si va ramane o parte din viata mea. Ii doresc tot binele din lume, toata fericirea posibila, si de asemenea, sa devina visul ei, ce isi doreste ea. Ii urez de asemenea sa aibe parte de iubire, de dragoste, de distractie si de orice inimioara ei ii pofteste. LA MULTI ANI AGHIUTA, trebuie sa recunosc ca ea este prima fata care mi-a dat papucii ever. Este de asemenea si o tipa super de treaba, de care te poti indragosti imediat. Are un suflet de copil, si o minte de adult. De altfel nu am cum sa uit, ca ea este prima fata care m-a facut vaca. Acum ii transmit eu personal, si public. Ce vacaaa esti ai 20 de ani si tu! La multi ani bre!

Pe amandoi i-as lua in brate, si i-as imbratisa. Ar fi unul dintre cele mai sincere imbratisari vreodata. Pentru ca ii iubesc din toata inima mea. Si imi este dor de ei. As fi vrut sa fiu cu voi, sau chiar la Cluj cu Aghiuta. Dar poate altadata, sau cand ma intorc, pana atunci beti si pentru mine un pahar :P

Etichete: ,

2 comentarii:

La 8 ianuarie 2010 la 14:21 , Anonymous Anonim a spus...

La multi ani si din partea mea

 
La 8 ianuarie 2010 la 20:52 , Anonymous hime a spus...

La multi ani prietenii lui Neydamn !!!!

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire