miercuri, 30 decembrie 2009

Amsterdam Beat Club



Nu prea scriu eu despre cluburi, am scris cateceva despre Pub’s si Arcade, si putin de Chitarre, dar motivul pentru care scriu despre Amsterdam Beat Club este simplu. Mi-a placut la nebunie cand m-am dus.  In principiu si in general, se asculta house cu muzica oldies. Asta face ca pentru toti iubitorii de house, dar si pentru cei care adora muzica veche, sa fie raiul pe pamant. Amsterdam reuseste cu succes o imbinare a celor doua stiluri, datorita celor 2 DJ in general Loryn si Rayder. Atmosfera care o creaza este una speciala, si nu monótona. Doar house timp de toata noaptea. Nope, ci le imbina astfel incat sa nu ai timp sa stai locului. Iar in caz ca te intrebi daca e departe sau la palilula, ei bine, te anunt ca este exact in centru. Mai precis pe str. Romain Rolland, vizavi de Banc Post. La evenimente majore, party-uri organizate special, intrarea e modica, pe timp de criza, iar preturile la bautura sunt acceptabile mai ales pentru un club ce se vrea a fi respectat. 

Daca nu ai unde sa il faci, revul, poti sa mergi aici. Ia-ti si cativa prieteni cu tine, aduna-i pe toti, si vino cu ei, aici. Distractia e garantata.  Si ca un sfat, daca ai pe unii care vor undeva, pe alti care vor in alta parte, mno impaca si capra si varza, si vino aici.

Anunt, pe aceasta cale, ca Neydamn a devenit partener Amsterdam Beat Club. Pentru multi care cunosc atmosfera din Cluj, din My way sau Janis, sau Korona din Craiova, Amsterdam Beat Club o sa va para la fel de incantator si placut ca toate celelalte. Daca nu crezi, fa o vizita!



Parteneri



Neydamn
editie.ro
25h.ro

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire