miercuri, 30 decembrie 2009

Old School New School

Sa fiu in ton cu Blogatu', ce am putut observa eu prin blogosfera, pe langa noi talente, sau valori, cum se vorbeste, din cate am citit pe la Chinezu, ci altceva remarc, si nu stiu daca multi au remarcat-o. Vine urmatoarea generatie. Eu fac parte din ea, alaturi de Questioare, Roxy, The Fashion GirlsBad Pisi, Makavalis, ZangaMan Achilianul, Ianculescu, si multi altii,  toti au o crestere atat in ZeList, si dupa cum observ eu in numarul de cititori. Consacrati, daca i-as putea numi asa, si nu ironic, sau cu sarcasm, ci cu respect, pentru ceea ce fac, si unde au ajuns, cum ar fi, Manafu, Chinezu, Blogatu, Zoso, Arhi au ajuns ce sunt prin munca, si prin articole bune. Nu atac pe nimeni, nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar parerea mea despre Blogosfera in 2009, ca incep sa rasare generatia noua. Si dupa noi, vor veni altii. Blogosfera o vad ca pe o scoala, cu clase. Pe masura ce avansam, vin altii de clasa I. Eu sunt in clasa I, cum ma consider. Si singura diferenta intre o scoala adevarata si scoala din Blogosfera, este ca in Blogosfera nu inveti, ci relatezi experienta ta de viata ( cel putin cam asta fac eu ). In scoala inveti sa faci ceva, sa devii expert intr-un domeniu care ti-l alegi, in scoala Blogosferii, inveti arta relatarii, si nimic mai mult ( din nou din punctul meu de vedere ). Cei din generatia mea, ii consider colegi, si ii respect pe toti, mic, mare, va zic sincer ii respect. Prea putini stiu ce inseamna acest cuvant. Ce mai vazut, au fost unii care s-au ajutat de injuraturi, s-au legat de cei din top, pentru a deveni cunoscuti. Acest mod nu mi place. Mi se pare o parsivenie. Si atat.

Cam asta a fost parerea mea despre Blogosfera in 2009. Ce vreau pentru 2010, nu stiu, civilizatie si respect, dar cred ca e prea mult ce cer. La multi ani, dragi colegi de Blogosfera. Ne vom citi si in 2010.

Etichete:

3 comentarii:

La 30 decembrie 2009 la 13:08 , Anonymous Anonim a spus...

Eu cred că fac parte din ultima generaţie..care nu ştie să lege 2 cuvinte şi am şi blog ...

 
La 30 decembrie 2009 la 13:57 , Anonymous ştrumfiţa cu eşarfă a spus...

Cred ca e singurul articol pe care il citesc si care mentioneaza si bloggerii care sunt la inceput si au ajuns desul de sus. bun articol, bravo

 
La 30 decembrie 2009 la 20:15 , Anonymous Pisi a spus...

frumos articol, bravo

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire