marți, 29 decembrie 2009

Nicole - file din poveste

Ea era asa de copil. Era pentru prima data, cand cunostea ce inseamna dragoste, placeri sexuale, atingeri, afectiune. Nicole era un bebelus, ce isi dorea sa invete,sa asmileze. Probabil ca si nevoia mea de a o proteja, sau a ma purta foarte delicat cu ea. Era invatata doar sa stea in casa, facultate, si cam atat. Prietenele ei, erau la facultate, si se intalneau si vorbeau atunci. De cand ma cunoscuse, am fost la teatru, am fost chiar si la un restaurant sa mancam cina. Am zis, ca atata timp cat voi fi cu ea, ii voi oferi ceea ce isi doreste inimioara ei. Eram atent la orice semnal, si orice detaliu. Si in plus, dadeam de inteles ca sunt acolo si cu inima. Ea era indragostit de mine, eu, incepeam sa simt iubire. Eram fericiti si radeam, ne simteam bine, pana intr-o zi, cand eu cu serviciul nu am putut sa merg la Sinaia intr-o excursie. Atunci mi-a iesit la iveala sagetatorul din mine. M-am ofticat, pentru ca s-a dus fara mine. Nervi, ciuda, si gelozie prosteasca, reactionam asa, pentru ca imi era frica sa o las fara mine, ma gandeam ca frumusetea ei, mai mult ca sigur va atrage pe altii, si ca poate ma va parasi. Daca va puteti imagina ce copil am putut sa fiu, cu ea. Atunci eu eram bebelusul, ea era persoana matura. Ea era sigura pe dragostea care mi-o poarta, eu eram atat de nesigur pe ceea ce eu simteam pentru ea. A plecat, nici macar la gara nu m-am dus sa o duc. Atat de rau m-am putut purta, incat chiar mi-am dorit sa nu se simta bine. Timp de o saptamana, ne-am certat la telefon. Inchideam telefonul, si ma durea sufletul, pentru ca realizam apoi ce faceam. Vroiam sa sun inapoi, dar orgoliul nu ma lasa. Deja incepeam sa anticipez o despartire, care nu o doream. Se apropie finalul saptamanii, si ma suna.

- Vi sa ma iei? ma intreaba ea, pe un ton clar de tristete.
- Nu pot, nu vezi ce nori sunt? Vrei sa racesc, se puse si ploaia destul de torentiala, iar bani de taxi nu am! pe un ton raspicat si furios, sa simta ca sunt suparat pe ea.
- Bine... stai.. .acasa.... eu do... nici nu am lasat sa termine ca am zis brusc "Hai pa!"

Ma rodea stomacu, inima imi dadea intepaturi sa ma doara, intr-un fel sa ma pedepseasca pentru felul in care ma purtam, mintea la fel, imi dadea dureri de cap, pentru modul meu animalic si brutal. M-am uitat pe infofer, sa vad la cat ajunge trenul, si ma uit cu stupoare ca mai erau 15 minute. Eram in blugi, in tricou, si adidasi. Mi-am luat repede o geaca de blugi pe mine, si am iesit afara. Ploua cu galeata, batea un vant de indoaia toti copacii din jur, iar din centrul orasului am alergat pana la gara, printr-o vijelie, si o furtuna imensa. Mai erau 3 minute, si eu mai aveam, ceva pana la gara. Imi ziceam in gandul meu, voi ajunge, trebuie sa maresc ritmul, voi ajunge. Adevarat va spun, ca, eram ud leoarca, siroaie de picaturi de ploaie, picau din capul meu ud. Aburii ieseau din mine, de la cadura degajata, si ea, venise trenul, si tocmai vroia sa puna piciorul pe peron, asta pana am ajuns eu in gara, i-am azvarlit parinti la o parte, si nu am lasat-o sa puna piciorul pe peron, caci am luat-o in brate, pe sus, am dus-o la trei metri distanta si am inceput sa o sarut, cu dor, cu pasiune, si cu iertare. M-am uitat in ochii ei, si mi-am cerut iertare pentru comportamentul meu tampit. Pentru felul ca m-am purtat asa de rau cu ea. Apa curgea pe mine, ea era speriata, si nu stia ce sa creada. Vroia sa ma joace in picioare, dar sa ma si protejeze de frig. Erau doua sentimente contradictorii, ce se bateau in ea acum, cap in cap. A izbucnit in lacrimi, si am sarutat-o, am pus mana pe barbia ei, si i-am ridicat fata. M-am uitat in ochii ei, si i-am zis, sincer te iubesc cum nu am iubit pe nimeni, iarta-mi gelozia, si posesivitatea, nu o sa se mai intample. Parinti ei priveau socati, era pentru prima data cand ma intalneau. Tatal ei, a venit la mine, si a intrebat-o pe Nicole, magaru asta cine e ? [ ... ]

Etichete: ,

3 comentarii:

La 29 decembrie 2009 la 14:14 , Anonymous hime a spus...

M-ai intrerupt dintr-un vis cand ai scris : "Magarul asta cine e ???" Asa de mult am ras :) :) :)

 
La 31 ianuarie 2011 la 13:49 , Blogger Blogger' a spus...

si eu am avut aceeasi reactie :))) foarte tare :P

 
La 1 februarie 2011 la 09:37 , Blogger Blogger' a spus...

http://www.hotcity.ro/ce-ne-inconjoara/rubrica/conduse-de-pisici/memorie-de-pisica


uite citeste articolul asta- o sa te amuze , sunt sigura!=)))

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire