miercuri, 30 decembrie 2009

Parinti ei....

Dupa ce, am faucut cunostiinta cu parinti ei, intr-un mod, foarte nenatural, am inceput sa vorbim. Am fost la ea acasa, si la un paharel de tuica fiarta, am discutat cu tatal ei, am discutat ce lucrez, ce sunt, si toate detaliile. Dupa al doilea paharel, eram prieteni la catarama. Si-a pus mana pe gatu meu, m-a frecat in crestetul capului, si apoi m-a dus in sufragerie. Acolo era mama ei cu Nicole. A intrat in sufragerie si razand, se uita la Nicole, si ii spune : " sa tii bine de baiatul asta mama, sa nu-i dai drumul, chiar imi place de el". In mintea mea, ii multumeam Divinitatii, pentru darul care mi l-a dat. Mi-a facut cadou la nascare, un papagal cu o gura mare. Au trecut zile, si am zis ca e timpul, sa o scot la un film. Eram si eu mandru, aveam servici si salariul, si incepeam deja sa ma cert cu parinti mei. Libertatea incepea sa mi faca cu ochiul, si mi doream din ce in ce mai multe lucruri. Majoritatea dorintelor mele, aveau legatura cu Nicole. Am zis ca vreau sa vad un film cu ea. Am scos-o la o plimbare prin parc, si pe podul din parc, privind un apus de soare frumos, am inceput sa o iau in brate. Aveam in mine din ce in ce mai multa dragoste pentru ea. M-am apropiat de urechea ei, pe la spate, si am inceput sa-i soptesc : "stii ca te iubesc?" si incep sa o musc cu buzele de labia urechii. Era un punct al ei care innebunea de cate ori il atingeam.

- Nu aici, esti nebun, nu ma porni acum, imi spune ea razand.
- Dar nu vreau sa fac nimic, pe un ton de nevinovat, in continuare muscand-o de ureche.
- Opreste-te, stii bine ca nu ma pot controla, intorcandu-se imediat cu fata catre mine, si cu spatele la asfintit.

In acel timp, ma uit in ochii ei, si remarc stralucirea lor, puteam citi dragostea care mi-o purta. Atunci nu mi faceam griji, nu cunosteam ce inseamna "Ce e prea mult strica...". Am mangaiat-o pe fata, si i am dat parul peste ureche, si i-am zis "Doamne ce frumoasa esti, ti-a zis cineva asta?". A urmat un sarut, de om care nu se poate satura. Un sarut, plin de iubire, plin de dragoste, un sarut care-i spunea ei, ca o iubesc enorm. Eram gata sa renunt la orice pentru ea. Chiar si viata mea. Multi probabil ca stiti la ce fel de dragoste ma refer. Dupa acest sarut, i-am zambit si am luat-o de mana. Mergem la film. Am sarit in taxiu, si am zis cinema Modern va rog. Am scos banii din buzunar, si am iesit afara. Observam cu stupoare ca cinema-ul este inchis. M-am milogit de vanzatoarea de la bilete, sa ne lase sa intram, si printr-un miracol, ne-a dat drumu decat la noi doi sa il vedem. Filmul nu stiu despre ce era vorba, stiu doar parfumul lui Nicole, parul care se ravasea peste fata mea, si saruturile dulci care mi le dadea. S-a pus, manata de instinct, si deja incepea sa ma cunoasca, ce dorea mintea mea. Se aseaza cumminte, si gingasa, inchid ochi, si o vad, si mi aduc aminte. Si acum, mi se pare parca a fost ieri. Ce amintiri intiparite in inima si sufletul meu. Vazand-o in fata mea, deasupra mea, nu ma puteam abtine. Ii doream gatul acela perfect, nici gras nici prea subtire. Acea linie sublima intre perfectiune si naturalete. Buzele mele, erau dornice de o gustare. Inima incepea sa mi bata cu putere. Sangele incepea sa mi pompeze in vene, cu o viteza uimitoare. Ochi mi se transformasera, eu ma transformasem, eram pradatorul, iar in fata mea era prada. Adora sa o musc de gat, fara sa-i las semne. Adora cand ii atingeam vena ei, si ma prefaceam ca sunt un vampir, si cu dinti mei, ma infingeam in vena ei. Ce s-a schimbat este, ca in acest timp, cand eu ii sarutam gatul, il lingeam cu limba, si il muscam, ea ma saruta la ureche, si sub ureche. Era un lucru nou. Semne ca, nu mai era acel bebelus, si ca invata din mers alaturi de mine. Nu puteam sa ma las mai prejos, si am inceput sa-i ofer si mai multa excitare. I-am invatat trupul, ca pe palma mea, toate zonele erogene i le visam in fiecare noapte... In tot acel moment intens, excitant, mainile mele se infig pe sanii ei. M-am uitat in ochii ei, cerandu-i aprobarea de a continua, nu vroiam sa o oblig cu nimic, daca ea dorea, continua. Vroiam sa stiu constant daca se simte bine, sau nu. Faptul ca mi-a zambit, si a inceput sa mi dea jos tricoul de pe mine, era clar, ce avea sa urmeze [ ...]

Va continua....

Etichete: ,

3 comentarii:

La 30 decembrie 2009 la 15:39 , Blogger Sys a spus...

ti-ai jucat bine cartea ... ti-ai atras familia de partea ta , deja un As in maneca :)

 
La 30 decembrie 2009 la 15:40 , Anonymous hime a spus...

ti-ai jucat bine cartea ... ti-ai atras familia de partea ta , deja un As in maneca :)

 
La 23 martie 2011 la 15:36 , Anonymous Anonim a spus...

Imi pare rau, nu pot citi un text care are de doua ori aceeasi greseala in primele cinci cuvinte. Pluralul articulat de la perinte este "parintii". :)

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire