duminică, 27 decembrie 2009

10 ciudatenii ale mele

Am primit o leapsa de la Questioare unde eu trebuie sa-mi scriu top 10 ciudatenii ale mele. Mi-este greu sa scriu doar 10, sincer, cei care ma cunosc, ma stiu cat sunt de ciudat. Sunt o groaza, dar incerc sa scriu 10.


  1. Cand intalnesc un om nou, dupa 5 minute, stiu cum e, si incep sa zic ce e, pe fata. De obicei persoana respectiva reactioneaza, evident pentru ca adevarul doare. La unul, am stat 1 minut de vorba cu el, si -am zis ca are fata care cere baza. Evident s-a ofticat pana i-au iesit flacari pe nas. A incercat sa faca baza de mine, dar saracu, si-a luat-o si mai rau de la mine.
  2. Dimineata trebuie sa am muzica, ma trezesc si trebuie sa fie la maxim. Asta ca sa-mi readuc simturile la valorile normale. Daca nu, aud mai bine, vad mai bine, si incep sa am dureri de cap. Nu stiu cum sa va explic, dar e o chestie ca eu noaptea, chiar ma super odihnesc, si ma axez cand adorm, pe creier sa refaca tesuturi, si alte lucruri, ma bazez foarte mult pe efectul Placebo. Si isi face efectul, si de aia dimineata cand ma trezesc, muzica tare, ca sa mi revina .. la normal simturile.
  3. Filmele de groaza ma fac sa rad, cu lacrimi. Sincer, taieturi, sange spolacit, imi vine sa rad. Sunt pe langa masochist, si sadic, si pe langa imaginatia mea romantica, senzuala etc etc, am si imaginatie morbida. In aceasi masura. Ca am ales sa scriu romantic, asta nu inseamna ca nu pot sa scriu si horror. Si tot aici, imi vine sa rad, cand vad oameni care se sperie. Involuntar incep sa rad =))
  4. Intotdeauna las lucrurile pe ultimul metru. Am o problema, nu pot face nimic bun, daca nu sunt concentrat, si sunt super concentrat cand sunt presat de timp. Deci prin urmare, licenta eu mi-am terminat-o, lucrarea de licenta, cu 2 ore inainte de examen, mi-am tiparit-o cu 10 minute inainte de examen, si am predat-o cu 2 minute inainte sa intru in sala de examen. Nu pot eu sa fac ceva bun, de care eu sa fiu mandru, daca nu ma concentrez. Las lucrurile pe ultimul metru ;) Si le fac! Pe toate!
  5. Mananc orice, oricand. Dar mananc, cand eram mic, la o cana de lapte, mancam 14 felii de unt pe paine si cu unt. Sora mea si varul meu, luau cate 3-4 felli eu, 13 cateodata 16. Si intotdeauna, eu nu beam doar o cana de lapte. Ci 2, cateodata 3. Faceti calculul, si inseamna ca eu mananc mult. Ei bine cu toate astea, sunt slab ca scobitoarea si inalt. Nu se prea pune nimic, maximul greutatii mele atinse a fost de 76 de kile. Momentan am 67.
  6. Nu pot sa ma duc la sala sa fac muschi, pentru ca pe cat de ciudat este, pe atat de adevarat este. Nu se pun muschii pe mine, in schimb, ma inalt. In 2 luni cat am fost la o sala de forta, am crescut 1, 5 cm in inaltime. Brusc. Aveam 1.84 cand am inceput sala de forta, dupa 3 luni, aveam 1.86. Momentam am aprox 1.88, si inca mai cresc ;)
  7. Uneori, nu neaparat tot timpul, ci doar uneori, fac glume foarte proaste, cu toate ca stiu ca glumele sunt proaste, le fac la momentul nepotrivit. La o inmormantare, i-am zis unui prieten, care nu stiam ca persoana inmormantata este bunica lui, i-am zis, uita-te si tu, ce linistita pare, cu mainile impreunate, parca si-ar strange nepotul in brate. Persoana respectiva, a inceput sa planga, si s-a dus la ai lui, si i-a intrebat daca o sa moara si el ??!?!?!?!
  8. Sufar de indiferenta acuta, si nepasare. Cand vreau, poate sa moara maica mea in fata mea, Doamne Fereste, ca daca sunt indiferent si nepasator, ma doare nicaieri. Nu eram asa sa stiti, dar prietenii falsi, si cei care te injunghie pe la spate, m-au invatat sa fiu indiferent cand vreau eu si ce e mai important, cand e necesar.
  9. Rad mult. Rad foarte mult, Rad enorm de mult, atat de mult, incat radeam cu profii mei la facultate la examene. Unii m-au dat afara pentru ca au crezut ca radeam de ei. Unu a venit si m-a intrebat, tu razi de mine cumva? Eu cu lacrimi in ochi, cu durere de burta, radeam de ma prapadeam pe jos, si ii zic, printre rasete, nu domn' profesor ca daca radeam de dumneavoastra, eram pe jos de mult, ma lua Ambulanta, ca faceam infarct de ras. Tipu' m-a picat pana in ultimul an, inclusiv dupa terminarea lui. Nu stiu nici acu de ce ( sau poate ca am o vaga idee nu stiu :)) )
  10. Imi place sa adorm cu cineva in brate. Nu stiu, nu pot sa dorm linistit, daca nu am in brate o perna, uneori si o vaza, sau eu stiu ce. Adorm cu o tipa in brate, adorm si cu un baiat in brate, adorm cu vaze, cu perne, si uneori cu un copac in brate. E pe bune faza, de la un party mort de beat, am adormit 2 ore cu un copac in brate. 
Mai sunt si alte ciudatenii va asigur eu, astea sunt doar 10, la care m-am gandit. Eu singur ma numesc ciudat, si uneori ma minunez pe mine insumi de ciudateniile mele. De exemplu, de cate ori ma duc la munte, si ma imbat, simt un impuls de a ma duce pe munte si sa ma arunc. La Straja, m am dus pe varful muntelui, si m am aruncat ( a se traduce rostogolit pana jos ). La Herculane, am traversat Cerna, sa ma duc sa ma urc pe munte, si sa ma arunc. Cu toate ca era sa ma innec, am reusit sa o fac si pe asta.

Leapsa merge la cine vrea. O ia cui face placere.

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire