luni, 21 decembrie 2009

Serenity


Special erotic music - Track 3


Stateam in baie, in fata oglinzi, si ma intrebam sa-mi dau jos barba sau nu. Probabil ca in noaptea asta, o sa fie nevoie de piele fina. Iau spuma de ras, imi dau cu ea pe fata, si incep sa ma rad. Ca aftershave, folosesc ceva pe baza de aloe vera. Imi dau cu un parfum, nu prea puternic, dar nici prea slab. Am o feblete pentru str8 negru. Imi iau o camasa neagra, niste blugi Denim maronii, si un sacou negru. Prefer sa nu devin, so casual, si imi iau adidasi in picioare. Imi pun ceasul pe mana, imi dau cu apa in cap, si imi zambesc. Iau un taxi, spun adresa si ajung la destinatie. Ea, o fata, la o inaltime apropiata mie, 1,73 cu o greutate potrivita 54 de kilograme. Era o seara de primavara, ajunsa in vara. Sun la interfon, si imi raspunde. Aveam planuit o noapte prin oras, la un film, si o invitatie la cina, la un restaurant in Craiova. Imi deschide usa. Raman pentru moment, uimit. Niciodata nu o mai vazusem atat de frumoasa. Evident, ce mi-a placut la ea, era naturaletea ei, frumusetea ei naturala. Ea nu avea nevoie de machiaj, nu avea nevoie de nu stiu ce coafura speciala, ea nu avea nevoie de nimic. Era de ajuns sa iti zambeasca, si te fermeca gropitele ce le facea, in cel mai frumos mod posibil. Obraji ei finuti, pielea ei asemeni unei copilase, scolarite, si buzele ei rozalii, stralucitoare, au fost de ajuns sa imi atraga atentia prima oara cand ne-am intalnit. Timiditatea ei, a fost primul zid de aparare. Orice fata, are un zid, sau ziduri de aparare. Formate dupa esecuri avute in relatiile trecute. Cel mai dificil pentru cineva, ca sa ajunga la o fata, este sa treaca de aceste ziduri. Deci trebuie si un pic de efort, daca vrei capsunika din varful tortului.

Stiam ca aburerile ieftine, si vrajelile de 2 bani, nu o sa mearga la ea. Trebuia sa-mi schimb atitudinea, trebuia sa devin, cel care ademenea. Si nu cuvinte, ci era nevoie de fapte. Prima abordare, a fost la o librarie. A fost superb, ca am intalnit-o alaturi de prietenele ei. M-am dus la ea, si m-am asezat la masa. Am zambit, am salutat pe toata lumea, si am zis : "ma scuzati de deranj, dar trebuie sa pun o intrebare urgenta, unei singure persoane..". Toate erau nedumerite, si incepeau sa chicote. Atmosfera de liceence ma intriga, si ma fascina in acelasi timp. Ma uit adanc spre ea, cu o atentie deosebita, imi indrept mana spre mana ei, dar ma opresc inainte de a o lua de mana. I-am zis, pe un ton, calm, cu o voce, profunda, atenta, accentuata de un ton mai gros. Buna, cum te cheama? O intrebare atat de simpla, urmata de un zambet, dulce, face trucu intotdeauna. Ea, imediat rosiind, pierzandu-si glasul, se uita la mine, zbatandu-se intr-un fel, sa mi raspunda. Dupa cateva secunde, imi raspunde. Nicole. Ce nume, Nicole, impreuna cu frumusetea ei naturala, era un nume perfect pentru ea. Zambesc un pic mai mult, astfel sa-mi arat gropita de pe obrajul drept. Imi inchid pleoapele, si ma uit la ea. Nicole, le-ai multumit vreodata parintilor tai, pentru numele care ti l-au dat? Ea nedumerita, in ceata, isi incrunta sprancenele, si ma intreaba, de ce? Pai, Nicole, este un nume, absolut perfect care putea fi dat, tie, tu o fata, cu o frumusete naturala izbitoare. Nu vreau sa fiu badaran, nu vreau sa incerc sa obtin ceva, sunt intr-un moment de sinceritate, si iti spun, ca nu am vazut mai frumoasa natural, fara machiaj, fara rimel, fara eu stiu ce, care face o femeie mai frumoasa. Iar numele tau, este perfect pentru a te descrie. Imi, scarpin capul, atragand atentia spre carlionti mei. Ii zambesc parsiv, si ma ridic de la masa. Ea ma apuca de mana ( primul zid, doborat ) si mi spune : "Stai, unde pleci? Cine esti ?"

Usa se deschide, ea e in fata mea, imi zambeste, este intr-o rochie roz deschis. Cu o nuanta usoara de roz, nu era gata. Raman uimit, credeam ca vom iesi, dar ea ma ea de sacou, si ma trage spre apartamentul ei. Sarutul ei, atat de dornic de pasiune, ma cauta, adanc, cerandu-mi ce vrea. Pasiune, romantism, dorinte ascunse ce au iesit de curand la iveala. Rabufnesc din sufletul ei, din inima lor. Imi dau jos sacoul, il arunc pe jos, ea imi desface camasa, isi baga nasul la gat, sa mi miroasa parfumul. Imi spune ca ii era dor de parfumul meu, ii era dor de mine. O sarut pasional, puternic, fara aer o las, in bratele mele. Se preda, impreuna cu inocenta ei, ea se lasa dusa de val, purtata de actiune, intrigata de spontaneism, pluteste pe valurile romantismului. O iau in brate, apuc repede o sticla de sampanie de langa frigiderul ei, si mergem spre dormitorul ei. Are un pat, moale, ca de printese. Mi-a zis ca, de cand e mica, parinti ei, i-au cumparat paturi king size. Imi zice, ca tatal ei, isi dorea ca printesa lui, sa doarma bine, sa se simte asemeni unei printese. Moale, iti confera o placere, doar daca stateai cu spatele pe el. Iti facea, fiecare muschi din tine, sa se simte, iubit, si masat. O pun, usor in pat, incep sa i mangai trupul, ii adoram trupul ei. Pentru mine, ea devenise o zeita a frumusetii. Am numit-o Afrodita inimii mele. Caci fata mai frmuoasa ca ea nu intalnisem pana atunci. Ii admiram totul la ea, iar ea se simtea placuta, ridicata la rang de zeita. Se simtea iubita, iar fiecare mangaiere a mea, ii transmitea atentie, afectiunea, iubire, placere. Din fiecare sarut care i-l dadeam, simtea cum pluteste, iar pe trupul ei, fiecare fir de par se sburlea. Fior peste fiori, treceau pe sina spinarii ei, in timp ce eu cu buzele mele, cuceream teritoriu dupa teritoriu. Buzele ei catifelate, umezite, de placere, apoi gatul ei, sarutandu-l nebuneste, intensificand ritmul, in ton cu momentul, muscandu-l nebuneste si liber, asemeni unui vampir, tinut in lanturi, aducandu-se o ofranda, drept o virgina. Asa eram si eu. Inima pulsa in mine, sangele ardea, si alerga nebuneste prin venele mele. Ii muscam gatul, fara sa las semne, atingeam cu dinti, exact pe punctul ei erogen. Ii dau jos breteaua, ce ii acoperea umarul stang al ei. Privesc, si admir, naturaletea pielii ei, nici o crema nu atinsese pielea ei. M-am infipt in el, ma hraneam cu gemetele ei, ma hraneam cu pulsatiile din venele ei, ce le simteam prin buzele mele. Limba mea, era in al noulea cer, pentru ea, era un adevarat festin. Degusta, o zeitate. Aveam in mainile mele, o fata, ce ma intriga pe zi ce trecea.

Zilele treceau, si de la Librarie, am reusit sa facem schimb de numerele de telefon, si de messenger. Evident, o invitam prin parc, sa discutam, chiar am dus-o intr-un mediu cu prietenii mei. Sa mi cunoasca prietenii. Alaturi de mine, se simtea, asa de vie, iar zambetul ei era numai pe fata ei. Toata lumea se uita la noi doi, cand eram pe strada. Atunci am luat de mana, si am oprit-o in mijlocul intersectiei. Ora 1 noaptea, luna plina era pe cer, un cer senin, plin de stele. Sub acest tablou mirific, i-am apucat capul ei, gingas, cu mainile mele, cu cea mai mare atentie. Se uita la mine, nu stia ce sa faca. Se vedea ca isi dorea, dar ii era frica, de suferinta, de dragoste, de ceea ce ei pana acum i se parea ireal. Atatea lucruri romantice, neplanuite, spontane, trecuse prin atatea cu mine, incat ma considera o halucinatie, o inchipuire a mintii ei. Nu credea ca poate exista, cineva, pe aceasta lume scarboasa, care sa fie tot ce si-a dorit ea. Ii era frica, sa nu se trezeasca din acest vis, narcotic. Nu aveam cum sa demonstrez prin cuvinte, iubirea ce incepeam sa o port pentru ea. Stiam ca isi va da seama, din sarutul meu. Sub luna plina, am sarutat-o.A fost un sarut, dulce, atent, romantic. A ramas, uimita, si fara cuvinte. Nu stia ce sa zica, decat pe un ton atat de suav, si calm, "saruta ma din nou...." ( zidul numarul doi doborat )

Cu unghiile ei, atent ingrijite, le infigea ori de cate ori, o muscam de gat, si sub ureche. In momentul in care i-am dat jos si breteaua cealalalta, lucrurile au luat-o razna. Am vazut o fata a ei, necunoscuta mie. De cum am cunoscut-o eu, acum era ca o amazoana, controla totul, era deasupra. Mi-a rupt camasa, si ma desfacea la pantaloni. I-am apucat rochia, si am dat-o jos de pe ea. A ramas, in niste chiloti albi ca lacrima, si sanii ei, excitati. Perfecti, mi intrau in mana mea. Asta e definitia sanilor perfecti. Sa iti cuprinda mana ta, si nimic mai mult, nimic mai putin. M-am ridicat, si am inceput sa o sarut pe sani, in sens circular in zona mamelonului. Era asa de tare, atat de excitata, si atat de umeda, incat nu stia ce sa faca, cum sa reactioneze, decat sa geme la fiecare sarut al meu. M-a trantit din nou pe pat, si m-a dezbracat, vroia ca sa am parte de acelasi tratament pe care si ea il avea. Se infinge si ea la gatul meu, si la ureche. Imi simte si mie sangele pompand al dracului de tare. Imi tin mainile sub genunchi ei, nelasandu-ma sa o pot atinge, sa pot sa preiau controlul. Imi dadea de inteles, ca acum ea e in control. Si doamne, ce simteam, atunci, e inimaginabil. Aceasta zeita, a sexului frumos, era deasupra mea, sarutandu-ma pe gat, nebuneste, frenetic muscandu-mi venele, provocandu-mi cea mai tare excitatie avuta pana atunci in viata mea. Se duce spre pieptul meu, spre buric. Eram purtati amandoi spre o lume a placerii intense, a unui taram, greu de atins pentru altii.

Zilele treceau, iar eu eram un fel de carbune, o scanteie atat cautam, pentru ca stiam ca odata ce reusesc sa o aprind, va iesi la iveala, acea parte a ei nebunatica, plina de dorinta, aceea parte a ei, ce dorea o noapte nebuna. Iar eu, asta faceam, cu timpul, saruturile se intensificau, gatul ei, facea vizite la buzele mele, din ce in ce mai des. Gemetele ei, necontrolabile isi faceau aparitia, in momentul in care o mangaiam intr-un loc special ei, sub sani. Totul mergea conform planului. Dar ceva se schimba in mine. Incepeam sa ma schimb, din acel porc nesimtit ce eram. Din acel om care adora jocul cuceririi, care ii place sa cucereasca, sa curteze o fata. Ceva incepea sa fie prezent in inima mea, era... dragostea.

Am preluat controlul, si am inceput sa mi dau drumu la ceea ce eu numesc, ravagiul pasional. Toate locurile pe care eu le stiam, le-am luat la bani marunti, ciugulindu-le intre dinti mei, usori, si senzual cu buzele.Era fara putere, in fata a ceea ce numesc, cel mai intens preludiu oferit unei fete. Fiecare particica din trupul ei mirific, ma chemau, ma doreau, si eu eram al dracului. Ii oferam o placere de inceput, intensa. Soldurile ei, zona vaginului, am lins acel clitoris, intr-un acces de pasiune. Tipatele ei, erau combustibilul pasiunii mele. Cu cat gemea mai tare, cu atat sarutam clitorisul ei, si cu atat eram si eu si ea satisfacuti. Vaginul ei, atat de scump, era atat de umezit, incat, o singura atingere, ii provoca un orgasm puternic. De cate ori ma apropiam de limba ei, coboram de la clitoris, spre vagin, si atingeam labiile ei, o lua razna, nu rezista, si tipa de placere. Parul ei ravasit, era la fel de frumos, ca si cand era pieptanat. Imi pun, dupa ce termin acest preludiu, si ma asigur, ca ea e pregatita, prezervativul. Sadismul din mine, iese la iveala. Si ma apropii cu penisul meu, spre vaginul ei umezit si ud leaorca. Ma fac ca il bag, si doar ii ating vaginul, si apoi ma retrag, 1 minut de joaca sadica, pana cand ea imi apuca fundul, isi infige unghiile in el, si mi zice : " Pentru ce ma chinuiesti atat de mult, nu intelegi ca te vreau acum". Am lasat rautatea din mine, la o parte, si am inceput sa o facem. Ritmul pentru inceput, era de acomodare. Un ritm lent, si ma asiguram, luandu-o picioarele deasupra umerilor mei, ca penetrarea sa fie adanca si profunda. De fiecare data cand eu ma onduiam, ea gemea de placere. Dupa cateva minute bune, maresc ritmul, pentru ca simt ca e momentul, sa aibe parte de un sex salbatic si nebun. Destul cu preludiul romantic, destul cu ritmul lent. Si am inceput treptat sa maresc ritmul. Si ea vroia mai mult. Eram ca doi oameni perfecti sincronizati, inotau in sincron, in valurile placerii sexuale. Am ridicat-o, si am avut-o pe masa, in baie, in sufragerie, canapea, salbatici eram, sarutandu-ne, facand dragoste peste tot, daramand, farfurii, am spart mobila, oglinzi. Eram innebuniti unul dupa celalalt. Fiecare tipat al ei, fiecare orgasm care ea il avea, ma innebunea, mirosul ei, imi innebunea mintea, si ma facea sa i ofer mai mult. Sa fie ceva ce nu o sa uite in viata ei. Pe balcon, a fost cel mai adanc orgasm avut in viata mea. Eu eram in spatele ei, si dupa toata nebunia din casa, ea se uita la luna, iar eu, cu mainile pe sanul ei, sarutandu-i gatul, avand un ritm moderat penetram vaginul ei. Amandoi aveam ritmul inimi peste limita normala. Simteam ca am sa ejaculez, simteam ca nu mai pot tine, dupa 2 ore nebune, taria mea era pe duca. Am apucat-o usor de gat, si am tinut o mana mea, in timp ce ea aplecata fiind, ca penetrarea sa fie mai adanca, era supusa mie, dorintelor mele. Nu ne pasa ca lumea se putea uita, dar acel orgasm avut in acelasi timp cu ea, este de departe, cel mai intens orgasm avut vreodata cu o fata. S-a intors catre mine, si m-a luat in brate. O strangeam puternic, aratand-ui siguranta, si protectie. Ne-am indreptat spre patul ei. Am pus in 2 pahare sampanie, si am dat drumul la player. Un cd primit de la mine, de la Erotic Lounge, era bine venit. Ce a urmat a fost after play. Incercam sa o tin inca, in starea de excitatie. Mangaind-o, sarutandu-i dulce, sanii, mainile, buzele si gatul. Nu trece mult timp, ca deja eram si eu excitat iara. A fost o noapte intensa, in care am dormit bustean, neintors, cu frumusetea intruchipata in bratele mele. Am adormit cu gandul, cat de norocos sunt.  ( Al treilea zid doborat )

Etichete:

4 comentarii:

La 22 decembrie 2009 la 09:28 , Anonymous Anonim a spus...

Sandra Brown? Si eterogen nu-i acelasi lucru cu erogen.

 
La 22 decembrie 2009 la 10:03 , Anonymous Anonim a spus...

Hmmm, cea mai lungă poveste şi nouă din câte am citit. Se vede că ai avut multe experienţe dacă te pricepi să scri poveşti de genul acesta.;)

 
La 23 decembrie 2009 la 01:52 , Anonymous Anonim a spus...

interesant modul cum ai combinat momente diferite din relatie. si acum? juntos?

 
La 6 august 2010 la 02:22 , Anonymous Anonim a spus...

Frumoasa poveste(marturisesc insa ca nu am citit-o pana la sfarsit).
Nu vreau sa par rautacioasa, dar am observat greselile de ortografie facute. Ia-o ca pe un sfat daca vrei si nu te mai grabi atunci cand scrii, se vede ca nu esti vreun incult. E de apreciat sinceritatea asta virtuala de care dai dovada.

Live goes on! ;)

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire