sâmbătă, 14 noiembrie 2009

Sleepless....

Sunt parasit de somn, sunt inecat de ganduri, planuri si idei. Time is ticking, tic tac, but for what? Locuri necunoscute, gata sa mi se arate, sa le pot imbratisa, si sa mi pun picioarul. RoadTrip, TrainTrip, AirTrip, de ce nu si a VaporTrip. De unde atat de multa dorinta de aventura? De unde atat de mult optimism in mine? Ce este energia aceasta, ce se produce in mine? As vrea sa ma clonez, as vrea sa ma impart in mii de locuri. Ieri, nepoata mea, a facut buf la cap, aproape ca si-a spart capul. A plans, incredibil de mult. Am luat un carnat inghetat ( ca nu am avut gheata ), l-am invelit intr-un tricou si l am pus la capsorul ei. Am cunoscut un om fericit, optimist, cred ca si am impresia ca nebun ca si mine.

Iar pe seara, am iesit in oras. Bowling, prima data cand am jucat ever. Mi-am pus pantofi in picioare, si m-am simtit instantaneu ca Al Bundy. Am reusit un strike, si in final, am iesit invingator. Yeeeey, si cu toate astea, mintea mea imi statea la un anume RoadTrip. Cum ar fi daca, as veni in Ro, de acolo din Bucuresti direct in Craiova, apoi sa particip la un anume festival, imediat dupa el, la 9 ma tirez la gara, spre Bucuresti, ma duc la balul unei prietene bune de a mea, ne intalnim cu alti oameni, plecam spre Timisoara, si de acolo timp de o saptamana, umblam aiurea prin Romania. Nu uitam sa facem o oprire in Cluj, tre sa salutam oameni, iar apoi, mno hai in tara gripei porcine, in Iasi, sau hai in Ungaria, putem sa dormim in Conservator, am mai dormit pe acolo, sau hai prin Elvetia, hai sa... fim impreuna.

Am sa vin in Ro, cu avionul, first time for me ( sunt virgin inca :P ), si discutand cu cineva, cum ar fi langa mine sa stea o babuta, cu proteza dentara pusa. Sa fie turbulente, si bunicuta sa se aplece peste poala mea, se ridica si cu buzele peste gingiile ei, imi spune, fiule, cred ca dinti mei au ramas pe instrumentul tau, cred ca vrea sa ti sufle in instrument ^-^. Imi vine sa rad, caci imi si imaginez faza. Imi aduc aminte de bunicuta din "Yes Man" - cu Jim Carey. Scena aia, xxx.

Cat despre roadtrips, macar am bocanci, ma imprumuta si pe mine, o caciula? Un fular? Nu? Hmm, Why not? Sad puppy eyes, oricum, nu am nevoie, prepar imediat bautura aia speciala ( Ioh cum se numea? Orgasm? ) sau reteta speciala a la Cretzu cu vitamine efervescente si redbul. Nu pot sa dorm, de ce? Am baut redbul plus cafea. Si cand te gandesti ca pe vremea trecuta, eu acum, faceam cu totul si cu totul altceva. Cum a trecut timpul, si cum se schimba oameni, sincer. Raman uimit pe zi ce trece.

Te bagi? In nebunia mea? Ai curajul? Timpul e prea scurt, ca sa o petrecem stand si punandu ne intrebari. Go out there and find the answers.

Trebuie sa specific, am facut o promisiune importanta, si vreua sa ma tin de ea, 5 decembrie - zi decretata zi a extremelor, prietenii stiu de ce. Atunci, vom sarbatori, ceva ce, sper sa fie cu totul si cu totul special. De ce? Pentru ca nimic nu este mai important decat sa faci lucrurile in loving memory.... of...  Sper sa mi iasa ( habar nu am ce, ca nu am planuit nimic inca, o sa stiu atunci ).

Mi-am adus aminte de o replica, extrema :

Etichete: , , ,

2 comentarii:

La 15 noiembrie 2009 la 11:00 , Blogger worsakeend a spus...

ai face bine sa ajungi intreg cu avionul..nu imi place sa beau singur..e un avertisment :)))

 
La 16 noiembrie 2009 la 22:53 , Anonymous David a spus...

Flying is soooooooooooooooooo COOL! Don't be afraid! ;) si-apoi de roadtrip... sa vedem, sa vedem ce-o sa iasa :D I want to be there with you guys that's 4 sure

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire