duminică, 18 octombrie 2009

Oaia neagra

Am devenit oaia neagra a tot neamului meu, toata lumea este suparata pe mine, incepand de la bunica mea pana la unchi si matuse, si terminand cu mama mea. De ce? Pentru lucruri pe care le am facut si lucruri care nu le am facut, inca. Pentru simplul fapt, ca sunt.. .iesit din comun, nu am ales sa merg pe o cale ce parea normala. Pentru faptu ca am facut cam tot ce am vrut eu, pentru felul in care am gandit independent de oricine. Pentru am vrut sa traiesc liber, sa iau deciziile pe care eu le am vrut, pentru faptul ca am decis sa am o viata a mea, si nu una dictata de altcineva. Pentru aceste lucruri sunt oaia neagra a tot neamului meu, acel exemplu de "ASA NU!". Sunt un exemplu negativ pentru oricine. Mai mult decat atat, toata lumea nu mai are nici o incredere in mine, incep sa mi pun intrebari daca si sor mea mai are incredere in mine, desi nu cred. Pentru toti cei care se simt in starea in care sunt, ei bine, va zic ca nu am de gand sa devin emo, etc etc, ci pur si simplu fac ce stiu eu mai bine, inghit doua guri mari de bere rece proaspat scoasa de la frigider si zic cu voce tare :"NEXT". Next la orice acuza care mi se aduce, next la orice sentiment naspa care iti apare in inima, atunci cand esti acuzat pe nedrepet, next pentru mine inseamna ca viata nu se opreste, ci din contra si ea mi zice NEXT. 

Din cate am auzit, si mi am dat seama, multa lume vrea sa ma bata, sa ma joace in picioare, si sa mi se faca o morala biblica. Cu parere de rau, cand am auzit o gramada de lucruri si ce vor sa mi faca, m am simtit ca intr o sala de tribunal, unde judecatori batrani moraconasi, procurori incruntati la mine, acuzandu ma de lucruri neadevarate, iar de partea mea, nu e nimeni, nu e nimeni care sa ma "reprezinte". Sunt doar eu, iar eu ... ce fac? Stau si mi ascult insultele si acuzarile nedrepte, si stau drept, caci nu regret nimic din ce am facut, din contra, ma simt binecuvantat ca am putut sa fac o gramada de lucruri. Sunt oameni care nu au trecut prin ce am trecut eu desi au peste 25 de ani. Oameni care prefera sa asculte parinti, oameni care prefera sa faca ceea ce vor cei din jurul lor, indemnati, de cei asa zisi "intelepti". Am o varsta care pentru multi ar zice ca e inca frageda, dar cu mana pe inima va zic ca am trecut prin greutati si lucruri, care multi nu le ar trece nici macar in 40 de ani. 

Ma doare in interior, acuzatiile mincinoase, insa, am invatat sa nu mi mai pese si sa contraatac cum ar veni, cu o arma incredibil de puternica, si anume indiferenta. Mi e sincer indiferent de ce se intampla in neamul meu, am ajuns intr o stare de saturatie puternica, incat sa nu mi mai pese. Nu urasc pe nimeni, pur si simplu nu mi pasa. Unui acuzat pe nedrept i ar pasa daca judecatorul care i da sentinta cu moartea, este sanatos, are febra se simte bine?Eu nu cred, de ce sa mi pese mie? Pana la urma, cerul este limita, si stiu sigur ca, daca mi pun capul la contributie pot sa mi cladesc o viata de unul singur, fara ajutorul "neamului". Mai nou, mai lipseste sa mi se zica ca, sunt dezmostenit, ca nu mi se va lasa nimic in urma. FLASH NEWS : Persoana care scrie acest articol, se caca cu nerushinare, pe orice lucru material sau banesc, cu o densitate deosebit de grea! Pentru el, aceste lucruri dupa care multi tanjesc, si multi isi doresc ( unii chiar ucid pentru ele ), nu reprezinta decat o pierdere de timp, nervi si stres zilnic. As prefera sa mi pierd timpu, alaturi de cei care intr adevar imi sunt dragi, alaturi de prieteni decat sa mi pierd timpu ocupandu ma de aceste lucruri de cacat. Din partea mea, eu traiesc ca si cum nu as avea nici macar hainele de pe mine, e mult mai bine asa, fara batai de cap.

Cam atat, inca nu m am descarcat dar, macar stiu ca pot aici sa scriu... Oaia neagra, OUT.

Etichete: , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire