marți, 3 martie 2009

Mission Acomplished...


Mda, misiune indeplinita.... am cam terminat pe la 3... si de la oboseala... ca nu am mai rezistat direct cu capu pe birou dormit duuuuuuuuus pana pe la vreo 9:30. Mi am luat un film diseara sa il revad, deci il ador, filmu asta, e vechi dar... imi place mult, "Mr. Jones" cu Richard Gere, as putea spune ca eu sunt mai mult, hipomaniac :)), sau as putea sa fiu ushor confundat cu un hipomaniac, ce sa fac, daca imi iubesc viata asta, daca e minunata, si vorbin de asta, cum sa nu o iubesc, cand la vara, de abia astept, eurotripu :D. In sfarsit, bunul Dumnezeu mi a scos in cale, niste nebuni, care sa mearga cu mine, traiasca nebuniaaaaaa hip hip hurayyyyy. Da, buna dispozitie la maxim, de abia astept, viata e .... cum e, greutati incercari suferinte, pana la urme, toti le aveam, important e... sa.. trecem peste, sa traim viata, sa traim fiecare clipa. 

Mi a venit in cap, o melodie... nu stiu de ce... dar imi place... cuz u don t see me... and u don t need me... nu stiu de ce imi venira in cap versurile... dar imi place... :-?? :D, anyway, tre sa fug la munca, sa mi pun proiectu pe site, sa ma duc la facultate... oh maaaan, zi de alergat fir ar. Imi place cand sunt pana peste cap de ocupat :D :))), se rezolva toate :)) ciao ciao :))




Josie And The Pussycats-You Don't See Me

Etichete: ,

3 comentarii:

La 3 martie 2009 la 10:13 , Anonymous Anonim a spus...

Hi hi hi! Iti place cand esti ocupat si ai multe pe cap, o gramada de chestii de facut. Hmmmm, ne place sa traim in stres. We are maniacs.

 
La 3 martie 2009 la 10:15 , Blogger Unknown a spus...

i know, parca ar fi .. chestia aia... cu adrenalina, nu stiu, o sa reusesc, ce o sa se intample, oare.. le voi rezolva pe toate, cum e expresia aia... traind pe muchie de cutit :)), ete o parte buna a stresului, imi produce o stare de buna dispozitie, ma alarmeaza, sa fiu mai atent :))

 
La 3 martie 2009 la 11:26 , Anonymous Anonim a spus...

Da, adevarul este ca esti mult mai concentrat asupra a ceea ce faci cand esti in alerta. Me too.
Am vazut chestia asta si pe Discovery cand au facut experimente pe Checky Girls la Braniac si s-a demonstrat ca cea stresata avea atentia sporita fata de cea care a lenevit toata ziua.

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire