sâmbătă, 28 februarie 2009

3 Zile de gandire....


Ce e mai naspa decat sa stai in pat sa nu poti sa faci nimic... ? Ai putea sa iti folosesti timpu care il ai la dispozitie, ca sa iti pui gandurile in ordine, sa stai sa reflectezi mai eficient, asupra timpului trecut, sa stai sa iti vezi greselile, sa vezi ce si cum, unde ai gresit,  si apoi sa iti pui inevitabila intrebare... Oare, am facut bine ca am luat decizia aia? Hmm, viata e tough, si e dificila, mai ales cand esti pus in fata unor decizi, in interiorul tau, ce alegi sa faci. Sa te opresti sau sa te continui? Sa spunem, ca aceste 3 zile, au fost benefice pentru mine, atat prin prisma faptului ca .. mi am cam revenit cat de cat, dar si din prisma faptului ca am realizat ca in unele momente, am fost chiar prost, poate prea prost. Pe langa aceste, framantari, existentiale, am avut posibilitatea ca sa si visez, si oh boy, stiu ca am visat, dar chestia e, ca am visat anumite chesti, legate de cineva. Hmm, well ce sa fie? Ganduri care duc la o usa, pe care nu prea ai vrea sa o deschizi, si cu toate astea, mana ta, dusa de val, tremurand, se duce spre clanta, si o apasa, parca, asteptandu se la ce e mai rau, insa, atunci cand o deschide, acel sentiment apare, again. Uitasem, cat de placut e....sau poate ma insel, poate vine la suprafata cald, dar de fapt in interior e rece....Ce e si cu usa asta... ma gandeam ca am incuiat o acu mult timp, dar... ea tot se deschide, si o inchid, dar tot vrea a fi deschisa, parca..constient.. nu vreau sa pasesc in interior, poate fac o greseala, dar... constientu imi spune nu, in schimb, inima imi zice, go...jumatate vrea, dar cealalalta nu. Vai, daca voi calca totusi, va fi "vai si amar" pentru ca, totul va fi la o intensitate maxima. Nope, trebuie sa raman calm, play it simple. Hmm, si totusi intrebarea, care inchide totul, Why now? Sau really is now? or should it be later?. Who knows... time will tell... i hope.... c'ya

Etichete: ,

2 comentarii:

La 2 martie 2009 la 09:18 , Anonymous Anonim a spus...

Offff, gandurile astea.....nu dau pace nimanui. Cam in aceeasi situatie sunt si eu. Inca mai gandesc...greu de luat o decizie.

 
La 2 martie 2009 la 21:12 , Blogger Anca G. a spus...

uneori e mai bine sa nu mai "profanam morminte" despicand firul in patru. "Ce a fost, a fost..acum e important ce va fi" spune..
din pacate nu e chiar atat de usor...

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire