miercuri, 15 iunie 2011

Tema Windows 8 UI pentru Windows Vista/7


Cred ca v-ati dat seama ca sunt un sustinator declarat oficial al noului sistem de operare ca va fii produs de Microsoft si anume Windows 8. Pentru cei entuziamati asa ca mine, am gasit tocmai azi aparut un tutorial despre cum poti avea Windows 8 UI pe Vista sau pe Windows 7.

Practic acesta este un tutorial pentru a avea o tema de Windows 8 pe Vista/7 pe intelesul tuturor, sau cum sa ai o tema de Windows 8 UI !

Se numeste Omnimo 4, este creata de catre utilizatorul de Deviant fediaFedia pentru programul Rainmeter ce iti permite sa iti transformi desktopul de Vista/7 in noul Windows 8.

Asa ca acestia sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi :

1. Ca sa poti folosii Omnimo, trebuie musai sa ai instalat Rainmeter 2.0 sau mai mult. Unele functionalitati ca Aero Glass, Now Playing and Twitter au ca necesitate Rainmeter 2.1 BETA. Poti sa downloadezi de aici programul : Download Rainmeter !

2. Dupa ce ai instalat Rainmeter, poti downloada Omnimo 4 de aici.

3.Omnimo 4 vine intr-un fisier .ZIP. Dupa ce il dezarhivezi da un dublu click peste Setup.rmskin, iar totul ar trebui sa se instaleze automat si sa apara fereastra de Intro.

Dupa instalare selecteaza-ti setarile dorite si apoi tema+rezolutia. And there you go ! Acum ai ca si mine, un desktop Windows 8 UI !

Etichete: , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

Linkuri de întoarcere către această postare:

Creați un link

<< Pagina de pornire