marți, 15 martie 2011

Mac OS X 10.7 Lion Dev Edition!

Cum de ceva timp, m-am dat pe MAC OS X, am decis sa va anunt ca, urmatoarea editie a sistemului de operare produs de Apple este in stadiul de dezvoltare si va aparea undeva in vara acestui an. Cu numele de cod Lion, Apple se arunca in piata sistemelor de operare dominata de Microsoft, cu un sistem ce preia din functiile iOS 4 folosit atat la iPhone cat si la iPad. Practic, din cate mi se pare mie, Apple joaca un ping-pong sau un du-te vino cu produsele sale. Aduce Mac-ului inovatiile si functiile pe care tabletele si iPhone-urile deja le au. Si in plus, iar aici vine partea destul de interesanta, creaza functii noi pentru utilizator. Printre ele as numara Mision Control, care este ceva mai mult decat un beneficiu. Este un fel de organizator de aplicatii deschise. Launch Pad-ul este centrala aplicatiilor instalate. Si sunt multe inovatii si functii ce se merita discutate.

Cum maine, poimaine o sa intru in posesia editiei de developer, voi reveni la acest post si cu niste screenshot-uri ! So may the MAC be with you !

Cat despre viitorul Windows 8, ramane de vazut ce vor face cei de la Microsoft, pentru ca dupa parerea mea, Mac-ul castiga teren foarte mult ! Voi ce parere aveti ?

Etichete: , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire