vineri, 24 septembrie 2010

Proiecte la care lucrez

Fac o pagina cu proiectele in care sunt implicat si la care lucrez. La unele as avea nevoie de ajutor, pe altele, lumea crede ca le-am lasat balta, dar din varii motive sunt obligat de circumstante sa nu acord timpul necesar indeplinirii lor. Dar cum zicea o buna prietena de a mea "se apuca de 10 lucruri deodata, si nu stiu cum dracu le face, dar le face pana la capat" tin sa le duc pana la capat. Am doar 23 de ani ( neimpliniti inca ) dar capul meu este plin de idei. Asa ca acestea sunt proiectele la care lucrez :

- Weeblo 2 - da, se vorbeste, s-a vorbit, o sa se vorbeasca, discut si caut sponsori, pana acum am gasit locatie, parteneri si pentru promovare, mai sunt de pus la cale multe chestii. Data de aparitie : la finalul lunii octombrie

- Blogger Magazin #3  - stiu ca am cam dat-o in bara, insa caut oameni care sa se ocupe si ei de redactarea revistei. De asemenea caut si reporteri cum ar veni care sa ia interviuri. Am facut un parteneriat cu Dagmar pentru corectura profesionala a articolelor, deci nu am stat degeaba. Am lucrat la ea si am facut-o cam jumatate. Data aparitiei : va fi odata la 2 saptamani, sper sa aloc timp destul pentru ea. #3 programata duminica asta.

- Campanie pentru tineri. Proiect video in blogosfera - am lansat acu ceva timp niste filmulete cu mine mort de beat in Bolzano, Italia. Daca va vine sa credeti este un proiect la care lucrez personal, cu aportul adus de Blogatu pe partea de promovare. Este compus din trei stagii, primele doua stagii aparand deja pe blog. I, II -a, II-b, II-c, II - d si e. Data aparitiei : undeva in octomber!

- Plugin pentru bloguri - hard core coding in PHP aici pentru a creea un plugin pentru bloguri.Acest plugin zic eu, vine sa aduca o noutate ( romaneasca ) online-ului nostru. Va ajuta pe multi pentru o treaba de care numai utilizatorii de Wordpress se pot bucura. Asa ca bloguri de toate felurile ( Wordpress, Blogspot etc etc ) tin sa anunt ca lucrez la un plugin sa ne reuneasca pe toti sub aceasi umbrela. Mai multe detalii nu pot da ! Data de aparitie : until december 2010.

- Creator de teme 1.0 - hard core coding in VB .Net, un software care sa permita utilizatorilor sa isi creeze teme proprii pornind de la o tema pe care o vad si le place pe internet. Da, daca nu stiati lucrez si la un program soft, pe care vreau sa il duc la bun sfarsit. Softul este un proiect de licenta din vara anului 2009. Doresc cu acest program, ca orice utilizator al internetului si incepator in blogging sa isi faca o tema proprie in doi timpi si trei miscari cum ar veni. Fara a avea cunostiinte de programare sau HTML, PHP. Ehe, si daca va ganditi daca o sa fie free sau nu, ei bine o sa fie free ! Data de aparitie : march 2011.

Pe langa aceste proiecte personale, tin sa va reamintesc faptul ca am avut si probleme de sanatate grave, am avut si probleme pe cap, gen oameni care au nevoie de cineva cu care sa discute, am avut si admiterea la master care din cauza faptului ca nu am stiut sa gestionez timpul pe care il aveam am intrat la taxa, pe langa asta, sunt si in cautarea unui loc de munca, plus personal time pentru mine. Asa ca va rog, inainte sa ma acuzati de ceva, puneti-va in stiuatia mea, sa vedem cum v-ati descurca voi !

Eu sunt multumit de ceea ce a iesit pana acum. Voi actualiza aceasta pagina cu alte proiecte in care o sa intru. Asta ca un spoiler o sa ma apuc de un program de voluntariat cu cineva. 

Pentru cei care ma pot ajuta/ vor sa ma ajute ma pot contacta pe damian_irimescu@yahoo.com

Etichete: , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire