joi, 16 septembrie 2010

Hold on to you



Ii vedeam picioarele cum se miscau agitat. Starea ei agitata ma cam deranja. Oare nu puteam face ceva? M-am dus la casetofon si am pus o melodie. "All I could do was cry" - o melodie de Etta James, cu ritmuri foarte delicioase pentru picioarele dansatoare pe care le aveam. M-am dus la scaunul pe care ea statea, pierduta in spatiu, gandindu-se la problemele pe care le avea, sincer ma oftica ca acorda prea multa atentie lor, in loc sa se bucure de ce are in jurul ei. Era imbracata intr-o fusta neagra pana in genunchi, iar parul ei era un pic ondulat la capat. Avea o privire de aiurita si de o fata care nu stia ce sa faca. Apucand-o brusc de mana, s-a speriat, a revenit in realitatea din camera in care ne aflam. Am ridicat-o un pic fortat, m-am apropiat de urechea ei, si i-am soptit, e timpul sa "let go" la orice ai in cap in acest moment. Shhhhht, acum te concentrezi doar pe acest dans cu mine.

Si-a ridicat privirea spre ochii mei, ce cautau sa o scoata din starea ei. Vroia sa-mi zica ceva, insa cu un deget ce apasa delicat pe buzele ei natural de roz, am oprit orice cuvant."Dansam, atat, nimic mai mult, uita de toate!". Trupurile noastre incepeau sa se miste alene, pe ritmurile acelei melodii. Am inchis amandoi ochii si ne-am lasat dusi de val. Ea s-a lasat pur si simplu in bratele mele, punandu-si capul pe pieptul meu. Isi gasea alinarea in bratele mele. Mai bine zis, simteam cum starea ei de spirit se schimba. 

- Stii ca esti ca un drog? Imi zisa ea pe un ton asa de linistit, dandu-mi impresia unei paci interioare, ce de-abia se asternuse
- Probabil, dar multumeste-te ca nu sunt scump, zambind incercand sa intru intr-o stare amuzanta.
- Chiar... esti... ce naspa ca esti afemeiat si futuras! 
- Crede-ma ca vreau sa scap de ele, intrand intr-o stare serioasa.

Isi ridica privirea, spre mine, si parca cauta ceva. Cauta omul pe care il vroia. Ma simteam naspa, caci puteam sa fiu acel om, insa toate instinctele mele, imi ziceau sa nu fac o prostie. Pacat ca trupul doreste.. pacat. Caci m-am apropiat de fata ei, cu o piele asa de fina, incat incepeam sa ma las condus de nevoile trupesti. Am inceput sa-i mangai obrajul, cu fata mea. Ii simteam pulsul crescand. Poate era din cauza melodiei pe care o ascultam amandoi si o dansam. Eram asa de aproape, unul de altul, iar buzele ei ma tot chemau. Stateam pe ganduri sa o fac sa nu o fac. Evident ca am facut-o, ca nu m-am putut abtine langa o asa frumusete ca ea. Am sarutat-o exact in apogeul melodiei. Nu pot sa descriu senzatia, sau ce simteam, va pot marturisi ca acel sarut a fost unul patimas. Prin el, am putut sa-i cunosc starea cu adevarat, sa o simt si eu. 

Acel sarut de fapt, a fost unul ce m-a facut sa realizez un lucru. Cu toti suferim, si cu toti avem nevoie de alinare. Dupa el, si-a pus capul din nou pe pieptul meu, si mi-a zis multumesc. Pentru ce nu stiu, caci de atunci m-am simtit si mai naspa, ca si cum as fi profitat de starea in care se afla. Dar apoi a zis ceva care m-a facut sa ma simt bine.

- Iti multumesc ca ai venit si am pe cineva pe care ma pot sprijini. I can hold on to you.........

Etichete: , ,

1 comentarii:

La 18 septembrie 2010 la 09:54 , Anonymous Cristi a spus...

Salut,vrei s-a facem schimb de link-uri? Daca da,trimite-mi un comentariu pe http://itanytime.blogspot.com
O zi buna,numai bine.

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire