luni, 20 septembrie 2010

Ce mai excursie !

Am fost la Cheile Sohodolului, si vreau sa va spun ca aveam nevoie de asa ceva. Unul la mana, am vazut cat de slabit am fost ( ma refer la rezistenta ), caci mi-am iesit din mana, inainte urcam muntele cu rucsac in spinare de 20-30 de kile si nu aveam nimic nu oboseam. Dupa o pauza de 3-4 luni, de zacut cu ulcerul duodenal, se pare ca mi-am iesit din mana. Al doilea lucru ar fi faptul ca am fost cu prietenii mei. Si aveam nevoie si de asta. Dupa o perioada ca asta de zacut, A fost psihic un impuls benefic mie. Si trei, imi era dor de munte. Mi-era dor de peisajul acesta. Ma simt asa de bine in interiorul meu de nu aveti idee. Departe de toate problemele, departe de oricine, si orice. Aveam nevoie de o pauza, pentru ca incep o perioada foarte aglomerata pentru mine, si trebuie sa mi le rezolv.

Asa ca, urmatoarea saptamana cine stie iarasi plec. Herculane scrie pe mine

Etichete: ,

2 comentarii:

La 20 septembrie 2010 la 23:00 , Blogger Rares Mihnea Cojocaru a spus...

La Cheiile Sohodorului nu am fost dar la Herculane da.Am stat la un hoel chiar langa Dacia..e galben.(nu mai tin minte cum ii zice) da' e super.E si mai in spate...nu te deranjeaza nimeni :D>.

A...app.Tu ai fost cumva astazi in C.N Elena Cuza :) ? Nu de alta dar cred ca ai intrat la mine in clasa cu o unitate in mana :)) .

Voie buna.!

 
La 21 septembrie 2010 la 05:36 , Blogger Unknown a spus...

@Rares probabil ca eu am fost :P

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire