miercuri, 11 august 2010

Si peretii sunt desenati

In timp ce astept email-urile cu raspunsurile la interviuri pentru Blogger Magazin, m-a lovit o alta idee. Mi s-a pus pata mai degraba sa imi desenez peretii. Cum spuneam, inainte, vreau sa schimb ceva, vreau ca, camera mea sa fie vesela, sa exprime ceva, asemenea blogului meu, sa ma exprime pe mine. Cand cineva va intra in camera mea, o sa zica, wow, camera ta zice totul despre tine ! Esti idiot si nebun. cum de ti-ai desenat Naruto, Jiraya, Goku SSJ 4, Sailor Moon & Tuxedo - kamen-sama, Saber Rider pe perete? Are you nuts ? I-as raspunde da prietene sunt. Pentru ca a lasa creativitatea unei persoane libera, este exact sa lasi un science guy, sa gaseasca la cea mai grea problema de matematica. Creierul lui lucreaza, ideile vin si mai rapid. ai mediul propice, ai idei, ai spontaneitate, ai un rau ce curge endless. 

Asa ca deocamdata am realizat doar line-art ( conturul cu creionul ) insa maine ma voi duce sa-mi iau tuburi de culori, cu pensule. Si tot maine evident ma voi apuca de desenat. Hehehehehe. Am vazut ca pe twitter cat si pe blog, lumea este curioasa asa ca voi pune poze cu camera mea dupa ce e terminata. 

P.S: Incep sa cred ca lansez o tendinta cu pictarea peretilor in camerele personale. As numi-o atunci, a feng-curly-painting-shuey style art. Hahahaha, hai ca rad singur. 

Va salut cu respect!

Etichete: , , , , , , ,

4 comentarii:

La 11 august 2010 la 10:17 , Blogger ღஜღAng3l of Lov3ღஜღ a spus...

Hihihi sa stii ca eu am fost prima ce si a desenat peretii in creion cu personajele preferate din desene acum cativa ani buni insa parintii cand au vazut au facut crize asa ca au disparut sub tapet doar cu flori pe care am inceput sa lipesc postere cu Manson si Nightwish :))))Nu m am lasat pana nu am facut tot cum am vrut daca desenele mi le au sters :D
Abia astept sa ti vad opera de arta:D

 
La 11 august 2010 la 10:39 , Anonymous GoldMidas a spus...

Tendinta asta e de mult, nu o lansezi tu . Apropo... Unde au avut loc atatea personaje? Calare unu peste altu? Sailor Moon calare peste mascat, Jiraiya si Naruto se antreneaza pe capul lui Ramrod si Goku...asta nu mai stiu...k nu mai are loc :))

 
La 11 august 2010 la 11:52 , Blogger Александра a spus...

si eu abia astept sa vad poze :D

 
La 13 august 2010 la 10:01 , Anonymous Cata a spus...

Wooow... e prima oara cand aud un baiat ca vorbeste (scrie :P) de Sailor Moon!! Sa nu mai spun de faptul ca vrea sa isi deseneze pe pereti personajele acestui serial (la care m-am uitat ultima oara acum 2 ani mwuHAHAHA). Daca te si pricepi la desenat, wooow :))

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire