duminică, 8 august 2010

Lucram Blogger Magazin #2

Oameni buni, in primul rand, multumesc la toata lumea pentru suportul acordat si pentru promovarea revistei. Sunteti multi, si nu am timp sa-i enumar pe toti. Dar din toata inima mea va multumesc. Mai nou, dat fiind ca editia unu a avut un real succes ( cu critici, cu mesaje de sustinere ), am hotarat ca urmatoarea editie sa fie ceva mai buna. Ceva mai profesionala. Asa ca, am inceput sa caut oameni pentru a forma o echipa de voluntari care sa lucreze din pasiune. Caci ce e din pasiune, din inima facut, are un real succes fata de cel facut din obligatie. Asa ca salut cele doua fete care au intrat in echipa, ca voluntare. Prima este Anamaria, ea este o fata ce a lucrat in presa. Care a fost prezentatoare la o emisiune de la 3TV - Vis de Dimineata. Cu experienta ei in jurnalism, sper ca aspectul revistei sa aibe un alt aer. Lasand asta la o parte, ma ajuta si cu corecturile. Tot pe partea de corecturi, o salut pe Dana, care a terminat facultatea de Litere. Ea ma va ajuta si pe partea de gramatica, si imi va verifica textele. Deci eu zic ca e un start, spre ceva bun si folositor.

Pe langa feedback, s-a cerut ca si critica, quality. Ca revista nu se ridica la rangul celor facute de jurnalisti profesionisti. Ca are n virgule in plus, sau m virgule in minus. De asemenea, cateva persoane s-au legat de Dezaxata, acuzand-o intr-un mod care sincer nu il inteleg. Ideea a fost sa isi spuna parerea ei personala. Am vrut sa-i vad punctul ei de vedere, si am reusit pentru ca eu am fost lasat puf ( in sensul bun de raspunsurile ei ). Doar ca sa amintesc, eu as imparti blogosfera in urmatoarele categorii : 

- bloggeri "quality" ce au o scoala de jurnalism in ei, ce au terminat Literele, si au cunostiinte puternice in ortografiere si gramatica. Ei sunt foarte rar in blogosfera dar sunt si ei acolo.
- bloggeri ce scriu din pasiune, din inima, din suflet, scriu sa se descarce, scriu sa se revolta, scriu ca sa isi exprime opinia lor. Acestia sunt de ordinul enspe-miilor. Sunt enspe-mii de bloggeri asa. Ideea ca toti am inceput asa. Nimeni nu a inceput direct din top nu ? 

De ei cine s-a ocupat? Cu ei cine vorbeste? Ei nu au nici un cuvant in blogsfera? Oare ei nu au dreptul in a-si exprima parerea? Va rog nu mai judecati si nu mai criticati bloggeri, indiferent de valoarea care o au, indiferent de pozitia in ZeList. Din pacate, majoritatea celor care se cred "quality" ( atentie nu toti, dar sunt unii ), scuipa pe cei enspe-mii de bloggeri. Ei se uita de sus in jos catre ei. Hmm, e bine asa? Mi se pare lipsa de respect. Felicitari ai ajuns sus, dar nu iti pierde bunul-simt si respectul pentru ceilalati, chiar daca esti atacat sau eu stiu ce. Inainte de a fii blogger, esti om. 

Lasand asta la o parte, salut cu entuziasm, seriozitatea de care dau persoanele pe care le-am contactat pentru a colabora cu revista "Blogger Magazin". Evident lucrurile se iau ceva mai in serios acum. Asta e bine.

Deci ce facem acum? Pai cum ce facem. Lucram la editia #2 a BLOGGER MAGAZIN!

Etichete: , , ,

3 comentarii:

La 8 august 2010 la 22:45 , Blogger Александра a spus...

Nu agreez persoanele care se cred superiori..dar nu avem ce face...
Si app de scoala de jurnalism..eu m-am bagat in asa ceva din placere...nu ca sa ajung exact ce ai scris pt ca nu ma vad asa ..
Mult succes cu revista...m-as fi bagat si eu..dar ... ..hmm... nu ma consider momentan acum atat de buna sa corectez..sau sa scriu un articol de nota maxima..
Numai bine si sanatate!:)

 
La 9 august 2010 la 15:34 , Anonymous GiacomO a spus...

Am postat si eu revista pe blog. Imi place acest prioect.

 
La 9 august 2010 la 17:01 , Blogger realbadpisy a spus...

unde depun un cv... vreau si eu sa fiu voluntar.

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire