sâmbătă, 7 august 2010

Blogger Magazin - Prima Editie ( Alpha )

V-am tot sacait ca lucrez la niste proiecte, working-projects, nu? Ei bine, unul dintre ele tocmai ce a fost finalizat.  Dupa o perioada lunga de nervi si stres am reusit sa obtin ceea ce vroiam. Iata prima editie a unei reviste pornite din dorinta de a o vedea realizata. Dap totul a pornit de la un hobby de-al meu, si s-a prelungit catre ceva ce se poate realiza bilunar. Sau hai sa imping nota si sa zic saptamanal? Oricum, produsul final este aici, tineti minte este in faza Alpha de testare. Deci astept pareri de la voi, si feedback. Cat mai mult feedback. Vreau sa imi spuneti parerile voastre, daca merita sa continuu sau nu. De asemenea, daca vrei sa preiei codul embeded si sa il pui la tine pe site, be my guest, si iti multumesc. In rest, lectura placuta!

P.S: Sunt foarte emotionat, este unul dintre visele mele implinite asa ca, ioi doamne, iar sare inima de emotii hihihihi.


Blogger Magazine
Realizat de Neydamn


Codul embeded ca sa preluati revista :

Etichete: , , ,

27 comentarii:

La 7 august 2010 la 01:23 , Anonymous strumfita cu esarfa a spus...

E un proiect interesant si se vede ca s-a muncit la el. Am vazut pe ultima pagina ca speri ca data viitoare sa imi iei interviul. well.. allrighty! Anytime. si mult succes cu revista. Eu am citit-o integral si mi-a placut!
Felicitari!

 
La 7 august 2010 la 01:34 , Anonymous Florin Anghel a spus...

Si cat la suta din revista asta are legatura directa cu bloggingul? Adica, fara suparare si cu tot respectul pentru proiectul tau, dar "Grafica 3D in Photoshop" si "Tutorial Mac OS X pe PC" nu prea-si au locul intr-o revista de blogging.

Felicitari pentru initiativa!

 
La 7 august 2010 la 01:37 , Blogger Unknown a spus...

@strumfita cu esarfa : merci, ma ocup de asta.

@Florin Anghel : Mi-a fost greu sa umplu cele 30 de pagini propuse de mine sa le fac. Fiind o editie pilot, am intrebat mai multe persoane daca vor sa continue, ori nu au avut timp, ori nu m-au crezut, ori au uitat. Cred ca aveau nevoie de o editie pilot ca sa observe cum ar fi, ce ar iesi. De aceea am pus acele doua tutoriale preluate de la GoldMidas, si de la mine. Personal le-am considerat folositoare.

 
La 7 august 2010 la 01:42 , Anonymous achilianu a spus...

Mai, ce sa zic, mi-a placut...mult! :D
Am vaz si io ca ai vrea ceva cu mine :P vedem! ti-am zis motivele, dar vedem! :D
Acumaaaaa, referitor la treaba aia cu "de ce ai bagat alte kkturi intr-o rev care cica e pt. bloguri si despre bloguri si bloggeri..." pana mea...cam nasol...ori scazi numarul de pagini si postezi numai despre bloguri, ori mai bagi si altceva care ar cam trebui sa aiba legatura si cu blogurile sau cu online-ul...vezi tu...doar esti un genial! :D
vezi ca astept si niste bancuri cu bloggeri in nr urmator :P
sanatate...

 
La 7 august 2010 la 01:59 , Anonymous Ianculescul a spus...

mie imi place , sper sa apara si urmatoarele numere. bafta!

 
La 7 august 2010 la 04:48 , Blogger Celestine Mihaela a spus...

domeniul nou:

http://mihaelacelestine.blogspot.com/

 
La 7 august 2010 la 07:45 , Blogger psi a spus...

interesanta idee. mai vin!

 
La 7 august 2010 la 10:08 , Blogger ღஜღAng3l of Lov3ღஜღ a spus...

Stiu ca vroiai parerea mea sincera derspre proiectul tau...Poi...nah ce sa zic ,sincer iti spun(ca intotdeauna de altfel:P ) ca mi place ,este interesanta :) Bv Razvi tine o tot asa sau chiar mai bn de atat :)

 
La 7 august 2010 la 10:13 , Anonymous Florin Anghel a spus...

@Neydamn: Ok. Data viitoare poţi întreba mai mulţi bloggeri, poate chiar să faci un open request (scrie cine vrea şi are ceva de zis, apoi alegi tu din articole ce nu e indecent, incorect etc.) La fel se chinuie şi gamedev|ro (nu-mi iese nimic dacă le fac reclamă) cu o revistă, de le-a luat un an să lanseze primul număr.

 
La 7 august 2010 la 11:11 , Anonymous sandu ionut a spus...

frumos...bafta in continuare

 
La 7 august 2010 la 11:24 , Blogger Unknown a spus...

Cat despre micile virgule puse aiurea, si greselile micute, sa-mi fie iertate aceste greseli, caci daca va ganditi si din punctul meu de vedere, a trebuit sa vorbesc cu multa lume, a trebuit sa explic si sa fac intrebari si sa ma gandesc la ce ar trebui sa raspunda, pe langa asta, a trebuit sa stau sa procesez/export pe un amarat de PowerPC si nu aveti idee prin ce am trecut doar ca sa scot prima editie. Aduc aminte ca este o editie pilot, doar de testare atata tot. Nu luati in considerare micile greseli. Poate de la numarul viitor, voi avea o persoana care sa verifice fiecare text. De unul singur nu sunt sigur ca sunt in stare, sau ca am timp, sa realizez o revista profesionala, am facut-o din pasiune, si din dorinta de o vedea, si hobby.

Oricum feedback-ul primit este unul pe care il apreciez enorm, si va multumesc tuturor.

 
La 7 august 2010 la 11:30 , Anonymous 1acolo a spus...

Tare... Așteptăm numărul 2 al revistei.

 
La 7 august 2010 la 12:01 , Anonymous Anonim a spus...

Imi place mult aceasta revista, am citito si eu, dar in afara de acele doua tutoriale.

Astept si urmatorul numar beta sau chiar versiunea oficiala.

 
La 7 august 2010 la 16:51 , Blogger Dianna a spus...

foarte tare :D am preluat-o si eu, este aici http://vis-vandut-la-gramaj.blogspot.com/2010/08/neydamn-si-implinit-visul-si-scos-o.html

Iti urez succes si sa speram ca o sa fie o revista samptamanala, cu multe stiri, interviuri si alte lucruri interesante :D Asteptam numarul urmator.


Keep up the good work!

 
La 7 august 2010 la 19:31 , Blogger Александра a spus...

Chiar eram curioasa la ce lucrezi..si acum am vazut..Foarte interesanta revista :)

 
La 8 august 2010 la 10:20 , Anonymous police a spus...

Slab, slab, foarte slab.
Nu este deloc interesanta, sincer, inafara de opinia tipului despre blogosfera, care mai merita sa-ti pierzi 2-3 minute cu ea, toate articolele sunt niste prostii.

 
La 8 august 2010 la 11:21 , Blogger VictorCh a spus...

Jos palaria!
Se pare ca suntem mai multi cei care asteptam cu interes urmarea.
Poate reusesti sa oferi abonare si prin email newsletter, atat la revista cat si la blog. Multumesc! (Un eventual raspuns afirmativ rog sa fie postat ca si comentariu la acest articol.)

 
La 8 august 2010 la 11:23 , Blogger VictorCh a spus...

Scuze pt neatentie - ulterior am vazut-o aici in bara din stg.

 
La 8 august 2010 la 12:44 , Anonymous roxy a spus...

felicitari.mi se pare o idee foarte buna:) uite ca am promovat si eu proiectul : http://roxy-guzzy.info/blogger-magazine-alpha.html

 
La 9 august 2010 la 02:23 , Blogger Bogdan Tătulea a spus...

Eu zic să o laşi aşa. Revista Blogger Magazine e jalnică, la fel ca şi blogul tău. Mai bine te apuci să cultivi pepeni.

 
La 9 august 2010 la 02:41 , Blogger Unknown a spus...

@Bogdan Tatulea : Iti multumesc mult ca ti-ai exprimat parerea. De asemenea iti respect interesul pe care l-ai acordat revistei, fie ca te-ai uitat in treacat, fie ca nu. Trebuie sa iti spun ca te voi dezamagii in legatura cu ideea ta expusa, de a renunta la revista. De a o mai face. Din pacate pentru tine, fericire pentru mine, sunt o persoana foarte ambitioasa, foarte optimista, foarte visatoare, iar puterea mea de a crede in lucruri imposibile este imensa. Asa ca, toate criticile negative primite, ma motiveaza sa devin mai bun. Expun neajunsurile care le am, si multumita voua, la ce domeniu trebuie sa lucrez in dezvoltarea mea personala.

Cat despre blogul meu, din nou iti respect parerea. Iti multumesc ca ti-ai afirmat-o. Fiecare are gustul lui, si definitia unui blog de calitate. Stiu ca e jalnic, stiu ca am articole idioate, tampite, cum mi-au mai zis unii, si stiu ca marea problema care o am, sunt greselile de ortografiere si de gramatica. Sunt incult nu? Deh, cu iertare, dar si in acest domeniul lucrez la o schimbare enorma, insa necesita timp si acomodare.

Multumesc tuturor pentru critica. Nu aveti idee cat ma ajutati si cat de mult ma motivati.

Cu respect pentru toti.

 
La 9 august 2010 la 13:12 , Anonymous keddy a spus...

Tin sa te felicit pentru revista si daca doresti te pot ajuta si eu cu aceasta revista. Am citit-o fara sa ma deranjeze nimeni , parca m-a fermecat. Mai asteptam mullte reviste de la tine . Multumim ca ne vezi noua adica bloggerilor parerea asa cum este , ci nu parerea si a celor copii care doar copiaza ca sa aibe material pe blog.

 
La 9 august 2010 la 19:07 , Anonymous kevin waseka a spus...

mi-a placut revista! vreau si sa o pun pe blogul meu. cum?

 
La 10 august 2010 la 14:22 , Anonymous Goldmidas a spus...

Am net...finally. Scz ca nu am fost alaturi de tine la elaborarea revistei decat prin telefon. Promit ca pt numerele urmatoare o sa am grija sa nu te mai las sa strech-uiesti pozele :P

 
La 13 august 2010 la 21:22 , Anonymous Andrei a spus...

Foarte buna initiativa! Merita dezvoltata! Cu siguranta va avea succes in randul bloggerilor!
Pe partea de tutoriale te-as putea ajuta si eu cu cat ma ajuta experienta capatata la PC - Config. Astept un semn de la tine ;)
Si am si o intrebare: Pot instala MAC-ul in dual boot cu windows-ul? Sau nu se pupa?

 
La 13 august 2010 la 22:36 , Blogger Unknown a spus...

@Andrei : multumesc mult, cat despre a ma ajuta cu placere. Astept sa iasa editia 2 cam pe duminica asa, si apoi discutam. Adauga-ma pe messenger damian_irimescu. Cat despre Mac + Windows in dual boot, nu ai idee unitatea mea de calculator ce are pe ea. E in Spania, dar am asa, Vista, 7, Mac OS X, Kubuntu, si mai urmeaza :)) Pentru mai multa siguranta, am instalat Mac OS X pe o partitie separata ( un alt hdd ) dar ca sa il instalezi, fa o partitie pe hdd neformatata nenimic RAW, si in procesul de instalare iti va vedea partitia aia, dar vezi cu bootloader-ul cum faci!

Te salut cu respect!

 
La 20 august 2010 la 00:52 , Anonymous Lavinnia a spus...

Geniala ideea ta, iar rezultatul este si mai genial. Felicitari!

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire