marți, 3 august 2010

Din analele imaginatiei mele : Vacutele Pompieri [ FUNNY ]

Am o dispozitie excelenta asta dimineata. Si ca sa va zic de ce, lasati-ma sa va scriu o mica discutie avuta cu o buna prietena de a mea pe mess ( dilie si ea ca si mine, da cin' s'aseamana s'aduna ! ). O apelez, neatza tuuu neatza maaa bla bla si ii zic : "Tu rad ca prostu :))) =)))" si ea de ce ma ?
Sunt intr-o buna dispozitie caci am in mintea mea acu tampita, urmatoarea imagine, o coada de veverita stufoasa si dragalasa, ma gadila la fund, in timp ce in fata mea o marmota pe voce pitigaiata ca la aia de la Chipmunks, ce-mi canta "I wanna it that way". Dar stai ca imediat mi se schimba imaginea si e ditamai scena unde 4 astfel de marmote asemeni trupei "Backstreet Boys" au un concert si canta "Quit playing games with my mind" si la concert asista o groaza de veverite cu coditele stufoase, ce isi aprind varfurile coditelor cu un foc, si le ridica in aer ca sa formeze toti asa o mmultime cu lumanari in sus stanga dreapta. Ei bine ca sa se evite un mega incendiu, si sa se piarda atatea veverite cu coada stufoasa, intervin vacile pompieri profesioniste. Imaginati-va acele vaci, cu o casca rosie pe cap, si o jacheta galbena pe ele, unde in loc de furtun, ca in mod obisnuit au in dotare ugerul cu lapte. Mai imaginati-va si o multime de vaci, ce in slow motion urla catre multime "Muuuuuuuuuuuuuuu the way !!!! ". Si apoi in stil slow mo, matrix style, incep sa improstie lapte pe saracele veverite in flacari. Insa cum nu toate povestile au un happy ending, in mintea mea, o veverita fusese ratata de catre o vaca. Aceasta vazand ratarea, s-a speriat si incepuse sa alerge, evident tot in slow-motion, urland si miscandu-si gura, vazuta dintr-un close-up direct, in stanga si in dreapta "Noooooooooooooooo". Aceea camera din imaginatia mea, acorda prim-planul intregii vaci tot in slow motion fiind miscarea, axandu-se spre ugerul ei, care i se falfaie in disperarea vacii de a salva veverita, cand in stanga, cand in dreapta, cand in sus, cand in jos. Face un salt oimpic demn de toate aplauzele si improstie lapte atat pe codita stufoasa a veveritei, cat si direct in gura. Iar daca stiti voi video-ul ala de pe youtube, cu pisica manelista ( dati o cautare ), veti vedea ditamai pisica de grasa, ei bine, veverita noastra dupa ce inghiti fortat o cantita imprecisa de lapte, ajunsese ca aceea pisica de grasa, cazand pe spate cu picioarele si manutele in sus. 

Mda, deci de aia sunt bine dispus. As vrea sa am o camera video, cu care sa-mi filmez imaginatia. Ma jur ca ati crapa de ras. Mai precizez faptul ca eram si singur acasa, si nu, nu ma uitam la nimic, ci doar discutam cu amica asta a mea. Evident ca ea mi-a zis ca sunt tampit la cap, ca nu am tigle la acoperis. Dar cand o sunai, radea cu lacrimi, radeam si eu, si da-i si razi in continuare. 

Ce parere aveti? Amuzanta sau nu? =)))) imaginatia mea That IS ! =))

Etichete: , , , , , , ,

1 comentarii:

La 3 august 2010 la 14:13 , Blogger ღஜღAng3l of Lov3ღஜღ a spus...

Eu deja mi am imaginat toata aventura asta si mor de ras :)))) esti nebun razvi de aia esti the best :*

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire