marți, 15 iunie 2010

Telina Magica!

Un prieten a fost sunat de Vodafone legat de factura sa, si a uitat sa le zica ceva, si apoi a dat beep pe numarul de fix de pe care a fost sunat, ca sa fie sunat inapoi. De ce o zic? Nu stiu, pentru ca e amuzant, si apoi mi-am luat Finetti cu doua creme si am inceput sa pap. Sambata a fost o zi de concediu, si se pare ca voi pleca, s-ar putea sa plec, undeva afara din tara iara. Pe timp de criza, Neydamn se cam plimba. Oricum s-ar putea sa fie doar pentru o saptamana, maxim 2. Nu stiu nimic sigur. 

Am avut un vis ciudat, se facea ca cica as fi castigat bani, si ca incepusem sa-mi dezvolt ideile. Hmm, sa fie oare un semn? Nu stiu, probabil. M-am apucat sa invat pentru admitere la master. Pot sa zic ca am emotii, pentru ca masterul este o noua treapta, e penultima treapta de a termina cu adevarat cu sistemul de invatamant. Tot la master, voi face si modulul ala pedagogic, si cine stie, poate dupa urmeaza doctoratul? Nu imi vine sa cred ca zic asta, dar, cand eram mic nici nu visam la master, nici macar la facultate, nu stiam ce imi doresc, iar acum, mai mult ca niciodata, stiu sigur ce imi doresc, ce vreau, si ce pot sa fac. 

Si pentru ca nu o pot uita, luni 14 iunie, Questioare.com a facut un an de blogging. Din partea mea, ii zic la multi ani, si fie ca blogul ei sa creasca si mai mare si mai mare si cu cat mai multi cititori fideli. Evident, ii doresc sa nu ramana in pana de idei.

Caldura asta mare, o suport datorita parului meu cret, si mare. Fiind si vopsit in blond, parul meu actioneaza ca un scut impotriva soarelui. Deci, eu sunt protejat de insolatie, stiu ca suna ciudat dar asta e adevarul. Ah, inca un lucru, sunt fericitul posesor al unui PowerBook G4, care in curand, in viitorul apropiat ( probabil de ziua mea ) voi avea in posesie ultimul Macbook Pro iesit pe piata. Cum va intrebati? Simplu il doresc, o sa il am. Lucrurile se misca, bine pentru mine, cu sanatatea mi-am revenit, toate sunt bune si frumoase, si tre sa va zic in premiera ceva!

Am o reteta de postat in legatura cu telina. Are propietati magice, iti reface organismu, te pune pe picioare, si mai pune si altceva in picioare. Stiti sigur ce propietati de afrodisiac are, si sunt toate adevarate. Urmatoarea reteta o folosesc personal, si anume,cateva frunze de telina, pisate facute o pasta bine omogenizata, pus un pic de zahar cam 2-3 lingurite si amestecat bine, o lingura de cafea nefacuta ci doar praf, amestecat cu redbull ( atentie nu recomand celor cu probleme de inima, pentru ca iti creste pulsul si o sa ai o energie de mama focului ), amestecat totul bine si baut. 

Rezultatele, ei bine, o sa vedeti voi! 
Atentie din nou, celor cu probleme de inima, nu le recomand sa incerce, de la 80 pulsul normal vei ajunge sa ai 110. Deci inca odata, daca incercati asa ceva o faceti pe pielea voastra!

Etichete: , , , ,

3 comentarii:

La 15 iunie 2010 la 14:16 , Blogger Александра a spus...

Nu-i bai :)) aseara am gustat o bucatica mica de ciocolata si n-am putut dormi toata noaptea:))

 
La 16 iunie 2010 la 09:01 , Blogger Jucarii a spus...

Felicitari pentru laptop. Apropo, vreau sa discutam ceva si nu dau de tine :)

 
La 19 iunie 2010 la 00:10 , Anonymous GoldMidas a spus...

Deci ai niste fraze ... de ma ia cu ameteala cand citesc. O sa uiti de tot lb. română :(
aaa...era sa uit: ai bagat de la tine l ainceputul articolului, cum de altfel fac toti jurnalistii romani:P

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire