miercuri, 23 iunie 2010

Durere si fericire

Emotii descrise intr-un post ce se vrea a fi descrierea perfeta a starii mele. In afara de durerile care le am ingrozitor, sunt asa de incapatanat incat mai ies din cand in cand, sa mai fac o surpriza cuiva. Si va zic sincer, cand ii vad zambetul, uit de durere ( pt cateva clipe, dar acele clipe sunt cele mai bune ), si ma simt enorm de bine. Imi place spontaneitatea, mai ales cand se asteapta de la mine sa zac in pat ( ceea ce in majoritatea timpului fac ).  Dar nu ma pot lasa doborat de asa ceva, sa stau doar la pat, trebuie sa si merg, sa ajut, si sa fac lumea sa zambeasca. Poate ca asa m-ar numi multi, un profitor, ca profit de cei din jurul meu, de fericirea lor, ca sa uit pentru o clipa de durerea mea. Dar nu e asa, pentru ca zambetul lor, este mult mai pretios pentru mine, decat pentru oricare alta persoana. Iar ceea ce simt atunci cand surpriza e facuta si servita, mirarea de pe fata lor gingasa, si acel multumesc spus copilareste, iti da o forta sa mergi mai departe. Cel putin asa sunt eu. Am zis ca-mi place de cineva si ca tin, ei bine tin, eu chiar vorbesc serios. Si ajut, pentru ca ma simt implinit ajutand. In ultimele zile, am mers cu taxiu si ca drept plata ii dadui o felie de pizza. Impart ce am, mai putin durerea. Asta nu vreau sa o impart cu nimeni. Asta e doar a mea, si cum cineva zicea, parca ai naste. Fiind de sex feminin ii transmit inapoi "iti vine randu!". 

Multumesc tuturor, pentru timpul care mi-l acorda, si pentru ingrijorarea lor. Promit ca atunci cand ma voi face bine, veti vedea acelasi Cretz, plin de viata, plin de energie, plin de pofta de viata ( nu ca nu as avea si acum aceste pofte ). Imi vine sa dansez, sa alerg, sa vad multe, dar ce ma tine pe loc sunt durerile groaznice care le am. Si in suferinta sunt totusi fericit. De ce? Simplu, va dau un exemplu. Eram azi in oras, si vroiam sa plec spre Rio ca sa cumpar niste savarina. Si se opreste o masina in mijlocu strazii, ma claxoneaza si ma intreaba daca vreau sa merg undeva. Si m-a dus. Un prieten pe care nu l-am mai vazut de mult timp. Prietenii, ce ne-am face fara? Ce simt? Ma simt bine, in interiorul meu, ma simt implinit, ma simt fericit. 

Iar acelei persoane care crede ca in curand ma va pierde, ii zic un lucru, shut your pile hole! Negativismu nu face niciodata bine. Nu te mai gandi la viitor, ci doar la prezent, si la timpul care il avem. A da, imi placi enoooorm. Hai ca afla si mama ca am gagica, da mama am gagica si ce? :P

Sanatate multa la toata lumea!

Etichete: , , , ,

1 comentarii:

La 24 iunie 2010 la 22:49 , Blogger ღஜღAng3l of Lov3ღஜღ a spus...

Creatzo asa mi place sa te vad, plin de viata...:D lasa ca te faci tu bine :) pupici multi...

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire