miercuri, 7 aprilie 2010

Paradisul din Craiova

Atentie IMAGINI VIOLENTE !!




Mai din cate am inteles eu, e ca pot sa joc pe unu in picioare, eee la naiba, pot sa il omor din bataie ca procurorii craioveni nu or sa imi faca nimic. Toti infractorii, care joaca in picioare fostele iubite in cazul de aici sunt cercetati in libertate, chiar daca sunt filmati pe camere, si se vede clar foamea de violenta care o au in ei.

Ce sa mai zic de batranelu care a fost ucis cu pumnii din cauza ca traversa prea incet strada de pietoni? Si asta intamplandu-se de fata cu nepotica lui? Va vine a credeti ca asta a fost in Vinerea Mare in Craiova? Hai frate pu*a mea suntem smecheri si se pune nea' moshulica asta pe trecerea de pieton, nu putea si el sa traverseze strada fara sa fie pe trecere? Ca nu mai trebuia sa ma dau jos din masina, si sa il joc in picioare sa il omor cu bataia. Asa il omoram cu masina, si nu mai aveam griji, ca nu era pe trecerea de pietoni. Nu ma credeti? Cititi aici.

Jos palaria pentru acest jurnalist, care are un tupeu incredibil sa scrie despre realitatile ce se intampla in Craiova. Jos palaria ! Daca vreti sa vedeti si alte articole de ale lui uitati-va aici

Etichete: , , , ,

1 comentarii:

La 9 aprilie 2010 la 02:08 , Anonymous Anonim a spus...

pune sursa data viitoare

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire