luni, 22 martie 2010

Oameni....ce sa zic...

Dat fiind lupta mea apriga de a strange cele 300 de voturi, pana pe 22 martie, se pare ca am reusit sa starnesc valuri in randul celor care participa in competitie. Ca sa fiu mai specific iata niste comentarii legate de mine. Din partea mea sunt amuzante, si oamenii care au scris acele comentarii ori se oftica, ori nu fac fata unei competitii. Bun, si ca sa va pun in tema, am cam 136 de voturi stranse pana acum aici http://neydamn.blogspot.com/2010/03/cel-mai-nisat-blog-din-romania-finala.html. Faptul ca am reusit sa strang mai multe voturi decat alti colosi, cum zic ei, cum ar fi monden.info, sau decat jurnal de pariu ( ahem fac reclama cuiva care ma ironizeaza hmm, ce ironie nu? ) care inseamna jurnaldepariu.com a starnit oftica printre ei. Asa ca... las comentariile lor sa vorbeasca de la sine :

Pe 17 March, 2010 @ 6:30 pm
Dani a zis:
Neydamn sa fim seriosi.. 40 de voturi? Ori ai intrat pe toti prietenii tai de pe ym, ori ti-ai schimbat ip-urile =))
Macar din bun simt pentru ceilalti ar trebui sa lasati oamenii sa va voteze singuri
Pe 18 March, 2010 @ 4:33 pm
F4D a zis:
@Neydamn : nu te mai screme pe retelele sociale si pe mess opreste spamul ca vad ca oricum doar noi 2 concuram iar pe mine oricum nu ma intereseaza reviewul , bannerul nici atat iar daca prin absurd cumva voi castiga iti acorda premiile tie pentru ca nu am ce face cu ele. Locul 1 nici atat pentru ca e un premiu mincinos. Cum sa fi tu primul cand exista colosi pe care i-a durut in pula de concurs si premiul tau este datorat strict lipsei de interes a lor. Mie sincer imi e si rusine ca am embeduit poll-ul si ca am crezut ca va fi o competitie serioasa , sperand macar sa nu fiu printre ultimii acolo.
La cat te-ai strofocat chiar meriti premiul 1 cu desavarsire , blogul tau e cel mai bun blog nisat de departe si merita cu prisosinta. Chiar nu sunt sarcastic in ceea ce spun , iar daca cumva fugi de unul singur si ajungi pe locul 2 vorbim cu blogatu si iti va acorda oricum premiile tie pentru ca eu oricum nu am banner :) iar review nu am nevoie pentru ca as risca sa isi dea cu parerea o persoana total din afara fenomenului blogului meu iar despre design si alte functii exista expertiza din alta parte, cu tot respectul pentru Marius.Nu vad ce premiu e asta cand poti obtine acelasi lucru lasand un comment la articolele special dedicate cu reviewuri. Care e faza totusi !? Mai OK era fara premii din punctul meu de vedere , iar daca cuiva ii sunt utile sa le foloseasca sanatos.
Pe 20 March, 2010 @ 12:48 pm
Asasinul a zis:
Repet. Neydamn si Sakin nu au vizitatori UNICI pe blog cate voturi aici.
Neydamn, e vorba de vizitatorii blogului tău care intră, îți văd articolele și te votează pentru că le-a plăcut. Nu de prietenii tăi de pe messenger care nu au intrat niciodată să vadă ce e cu blogul tău. Pornind de la acest amănunt, rezultatul acestui sondaj este total eronat.
Și incă ceva: un mic pariu. Amblele bloguri, atât cel al lui Neydamn cât și cel al lui Sakin nu vor mai fi online peste, să zicem, un an de zile. Pariu? Nu veți rezista. Sunteți slabi.
Pe 21 March, 2010 @ 3:42 am
F4D a zis:
@Asasinul oricum el si-a propus un anumit target si nici jumate nu are cum sa indeplineasca; cum i-am spus eu alearga de unul singur si risca sa termine pe locul 2 :)
Cel putin fata de propriile lui obiective si anume 300 de voturi. Nici macar jumatate nu are si la cat s-a strofocat (sa nu zic scremut ca iarasi poate par nepoliticos) no comment. Daca chiar imi doream primul loc atat eu cat si voi BDF , asta ca sa nu spun de mastodontii monden , hadean si multe alte bloguri il faceau pilaf cu orez la cata expunere au ei.
Sincer va spun o repet ma simt penibil pentru ca am luat in serios (la inceput) acest concurs la cum arata rezultatele sondajului iar gustul lasat in urma participarii la acest “top” este destul de amar , in afara defaptul ca am aflat de cateva bloguri noi.
@neydamn esti informatician , programator si cunosti mai multe limbaje de programare decat avem noi astia muritorii de rand degete la o mana.nu e chiar atat de greu macar pentru tine instaleaza un soft si rezolvati diferenta pana la 300 de voturi , ca nu arata bine asa.Deloc chiar. Daca nu te descurci iti trimit eu soft :D
Sincer imi place stilul tau , poate si eu as vrea sa fiu atat de optimist ca si tine dar nu am cum pentru ca pragmatismul la mine da pe din afara. Fiecare om e facut din alt “material” si nu putem fi la fel dar cred ca ai luat-o putin cam in serios legat de acest concurs si avantajele si notorietatea posibil castigata sunt cel putin la acelasi nivel cu talerul penibilului. Nu vreau sa ma intelegi gresit dar pentru tine conteaza doar sa castigi ? Nu conteaza ca nu ai adversari ? Cat despre premii sunt convins ca nu motivatia lor te mana de la spate.
Succes si baga mare ca poate vorbesc cu asasinul si poate ti-o coacem si pici pe 3 :) glumesc

Si acum ce mai pot zice? Oameni ofticati ca sunt pe primul loc? Oameni ofticati ca am reusit cu ajutorul prieteniilor mei sa ajung pe primul loc? Sunt optimist, si inca cred ca pana la ora 18 voi reusi sa strang cele 300 de voturi pe care mi le-am propus. Se poate face baza de mine, luat la sto, sarcasm si chiar ironizat, dar sincer, I don't give a fuck! Eu imi vad de strangerea voturilor mele. Si hey, sunt eu vinovat pentru spiritul competitiv pe care il am? Hmm, voi ce parere aveti ?

Etichete: , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire