joi, 3 decembrie 2009

CraiovaBlogroll Meeting - impresii

Si uite asa, am fost si eu la intalnirea link-urilor din oras. O sa incep cu salutarile celor care i am retinut si mi-au placut, ZangaMan, Doiu, Erso, Alexutzu, Freaktuning, Jynx si Marius ( hai ca ti zic Blogatu ), si JD, sau din cate am inteles Johny. As fi vrut sa intalnesc mai multe persoane, dar fiecare era ocupata cu fiecare ( a da sa nu il uit si pe Ovisebdan cred ca am retinut cum trebuie ). Bun si acum, impresii.

Cum sunt un om sincer, a fost ceva naspa. Nu a fost ceva profesional, a fost o intalnire unde s-a evidentiat mai mult lipsa de bun simt, respect fata de fiecare. S-a zis clar, de la inceput, ca aceasta intalnire incearca o unire a tuturor, de inchegare a comunitati online, din Craiova, dar sincer, dupa parerea mea ( nu pup pe nimeni in cur ), a fost nesimtirea la ea acasa. Proiectele trebuiau spuse, detaliate si explicate, ca mai apoi sa fie discutate, dezbatute, criticate constructiv. Asa se face in Occident. Lasi omul sa prezinte ideea lui, si apoi discuti, asta denota in primul respect, si bun simt, ceea ce cum ziceam in posturile anterioare, sunt egale cu zeroooooo. Au fost cateva idei de fapt toate mi au placut, dar trebuie lucrate la ele, sugestii ar fi destule, dar nu sunt eu in masura sa le dau. ForumFirme, a fost o idee, care o stiam de la un bun prieten de al meu, Alex. M-a dezamagit total, lipsa de bun simt, si de respect. Ok, a fost si o intalnire de socializare sa vorbim, sa ne cunoastem, sa aflam cine suntem, insa, cu parere de rau, ma asteptam la cu totul altceva. Ar trebui sa puna in afise la urmatoarele intalniri, "Sa nu uitati respectul si bun simtul acasa, nesimtirea aruncati-o la WC". Ganditi va cum se simte cel care, prezinta o idee, care a pus suflet, a pus credinta in ea, si nu o poate explica, din cauza mai multor persoane, care discuta intre ele, sau il intrerup cu intrebari, ce nu isi au rostul la momentul respectiv.

Ideea de fond, a intalnirii, este geniala. Unde poti sa ai o deschidere de idei, unde anume sa prezinti anumite idei, daca nu cu cei care detin cat de cat control asupra online-ului hai sa zic craiovean. Odata ce ajungi sa i aduci pe toti la un conses, o idee care sa fie cu toti de acord ( slabeeeee sanseeee, si hai sa zic ca si lacomia isi spune cuvantul as zice, sau egoismul ), atunci nu credeti ca toate ar merge mai bine? Mai multe idei promovate, duse la bun sfarsit ? In fine, nu ma bat cu nimeni pe nici o nisa, nu cred ca ma bat cu cineva pe aberatile pe care le scriu eu in blog, vise, fantezii din imaginatia mea bogata. Prezentarea blogului meu, a fost una de, viata mea scrisa digital, cu toate nebuniile facute. Sincer, am multe idei in cap, cei care ma cunosc stiu cum sunt, sefa mea mi-a zis ca sunt un mare idiot, pentru ca am idei multe. Dar in contextul actual, al acestor intalniri, decat sa vin si sa am capul calendar, din cauza unor oameni care discuta in contre legate de WEB 2.0 sau eu stiu ce buton dreptunghi sau rotund, hai da-o incolo vere, mai bine incerc de unul singur, si uite asa se alege praful. Sunt dispus sa ajut cu sugestii, cu idei, pentru ca asta stiu eu cel mai bine. Am o minte atat de creata, incat ideile curg val. De la cele mai tampite, la cele mai realizabile toate imi vine in orice moment. Ma mandresc cu asta. Prefer sa fiu idiot, decat fara respect, fara bun simt, si un nesimtit. Respect omul cu ideea, stiu cata munca a depus, si cat stres are, si mi se pare de prost gust sa il stresez in timp ce incearca sa isi prezinte ideea. Iti uiti intrebarile, scriele pe o hartie, si apoi le discuti, elaborat, si civilizat. De ce nu ajunge Romania departe? Din cauza faptului ca suntem ca niste barbari, necivilizati, care ala de apuca primu castiga. In ce tara m-am intors, de unde am plecat, si unde am venit ( incepe sa mi fie totusi dor de Spania ).

Sper ca nu a deranjat pe nimeni opinia mea, parerea mea legata de aceasta intalnire, dar se poate mai bine, muuuult mai bine, si pana la urmatoarea intalnire, va recomand sa ne civilizam toti, sa lasam barbarismul din nou, si sa incercam sa fim si noi mai altfel. Punct.

Etichete: , ,

5 comentarii:

La 3 decembrie 2009 la 23:33 , Anonymous Jynx a spus...

Ma frate da scrii nu gluma. Si nici nu te impiedici in scris :)
Multam ca mi-ai scris "numele" corect, esti primu' care nemere din prima.

Cat despre intrunire, cu pasi mici incepe orice drum.

Sa vedem cat de mare o sa fie pasul de data viitoare ;)

 
La 4 decembrie 2009 la 11:34 , Anonymous Victor a spus...

Interesant scris. Din pacate multi stiu doar sa intepe, probabil ca se simt bine facand asta, altfel nu inteleg. Sunt de acord cu aproape tot ce ai opinat tu mai sus. Good job.

 
La 4 decembrie 2009 la 11:46 , Anonymous Serban a spus...

10x pentru impresii, eu nu am fost, dar sper sa pot sa vin data viitoare. Fiecare intalnire la inceput cam asa este, galagie mare, nu e toata lumea atenta la cel ce prezinta. E bine ca exista astfel de intalniri pentru ca, cu timpul vor fi din ce in ce mai reusite.

 
La 4 decembrie 2009 la 11:57 , Anonymous Anonim a spus...

Hmm. Iti sustin parerea in ceea ce priveste prezentarile. Si am facut-o si aseara. Ceva profesional nici nu am vrut sa fie... in general intalnirile profesionale aduc oameni fasonati... fasoanele nu creaza o comunitate. :) daca o sa ma mai regasesc prin organizare, te astept si la urmatoarele!

 
La 4 decembrie 2009 la 13:00 , Anonymous cazut din cer a spus...

bravo cretule eu din pacate nu am mai ajuns la aceata intalnire dar dupa ce am citit aici nici ca imi pare rau. Mai stiu ca si la evenimentul gazduit de http://craiova.ro la fel au fost niste "minti mai luminate" care se rupeau in tot felul de chestii si care au dat dovada de exact aceiasi nesimtire de care vb si tu. Oricum multumim de impresii chiar eram curios cum a fost! Toate cele bune!

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire