luni, 30 noiembrie 2009

Cadou

Ce doar femeile sa se duca sa si cumpere lucruri? Hmm, eu nu am dreptul, auzi! Ete ca era mai pe la ora pranzului ( ora neobisnuita pentru mine nu? dupa, 6 nopti de party all night ), ma uit in buzunar, si ceva lipseste. Acum un an aveam si eu un mp4 player, si acu nimic. De un an de zile nu am ce sa mai ascult in urechi. Asa ca, impreuna cu un prieten, fara nici un ban in buzunar, m-am dus in Mercur, la Domo, sa mi iau si eu un mp3 player. Cum intru zic frumos, buna ziua, vreau cel mai ieftin mp3 player. Mi-l arata, si vad ca e pe baterii. Nu-mi convine si cer altul. Si uite asa m am ales cu un... ahem Samsung MP3 Player de 1 GB. Cu ce bani va intrebati? Cardul de nevoie =)). Am si 12 rate fara dobanda. Dau cam 8 lei pe luna. Il pun in buzunar, merg pe la banci, imi fac un cont la BCR pentru somaj ( ubeeeer coool sunt somer ce tareeee ), imi iau home banking la cardul de la ING, si mi reinoiesc cardul de la CardAvantaj. Va intrebati cate carduri am ? Hmm hai sa va ajut. Am unul de la CreditEurope Bank, am unul de la ING, unul de la CETELEM, si inca unul de la BCR. Hehehe, prea tare nu?

Oricum, ne am asezat mai multi la o masa in San Marco, si fac comanda la o inghetata cu 2 cupe de capsuni si 2 de vanilie. Ne luam o masa afara, sa ne uitam si in centru. Cafea de rigoare evident si ceaiul de fructe, pe langa inghetata, si uite asa se face ca eu pe 30  noiembrie am mancat 2 inghetate.Sa va fac in ciuda, v-am zis ca sunt nebun :P. Buuuun, si dupa, mi se scoala mie, hai sa vedem Parcul Tineretului. Aici, ce sa zic, uite motiv sa il votez pe Basescu. PD-L, prin Antonie Solomon, a facut din Lunca Jiului, un parc extraordinar. Cei care nu l-ati vizitat, duceti-va ca aveti ce vedea, baze sportive, tenis, tenis de masa, sah, baschet fotbal, handball. Si totul free ( cred ). Tigani, ahem nu prea au fost, politia a fost de fata, curatenia vad ca si-a avut rostul, iar noi avem de a face, cu un centru de recreeare incredibil de frumos amenajat, sper sa ramana asa.

Astazi, iau pauza de la party, dupa 6 nopti de petrecut, cred si eu ca merit o pauza ( a 7 zi e de odihna nu? ), Dar maine cred ca am sa o iau de la capat, e 1 decembrie nu ?

Btw, mp3playerul se aude super misto, si e din ala jmecher domne, cu tactil, cu atingere de vrajeli de din alea. Chiar ma bucur de cadou facut mie insumi. Toate bune, si sanatate!

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire