miercuri, 25 noiembrie 2009

Home not so sweet home

Nah ca am ajuns si in Romania. De la 27 de grade cat erau in Valencia m am trezit cu 2 grade pe aeroport plus 2 caini maidanezi ( nu am vazut vreun caine in Valencia ). De ce zic not so sweet? Simplu, trebuie sa stau cu maica mea, nici nu am intrat bine pe usa, ca imediat a trebuit sa cotizez. Logic, uitasem ca la mama casa, tre sa scot banu, ca ea nu are bani ( cika ). Am lut o decizie, daca tot e viata mea, imi bag picioarele si am sa plec. Unde? Austria, Elvetia, Slovacia. Cand? Hmm 12-19 decembrie. De ce? Ca sa scap de orice lucru ce mi provoaca nervi, antipatie ( ma refer in familie la nimeni altcineva ). Am insa o problema, sunt in lipsa de bani, oare o sa ajung si eu sa mi indeplinesc visul, sa pot sa ma duc de ziua mea, in roadtrip si in eurotrip? La naiba, sunt tanar, nu banii nu sunt o problema, imi iau cortul, rucsacu in spinare si am plecat cu autostopul. Ce vom reusi sa facem? Hmm greu de spus, dar cuvantul de ordine e clar! Distractie, aventura, si nebunie. Cu cine? Se cunosc ei :P. Tenesi rupti evidenti. Brigada intensa nebuna a Tenesilor Rupti.

Trebuie sa recunosc ca, s au schimbat multe in Craiova. Demolari, construiri, Catargiul e la pamant. Clar. Gropi, gauri, moama e dezastru. M am bucurat enorm de mult sa mi revad prietenii, si aia care freaca menta la WoW, am intalnit in sfarsit si omul feicit. Si cu Cornel care conduce, NFS Style pe strazile Bucurestiului.

Am ajuns si am sa si plec. Nu vreau sa stau acasa, mi e scarba de acest loc, am venit sa ma distrez, am venit in vacanta mea personala si bine meritata. Nimeni nu mi poate impune ce sa fac. Fac ce vreau eu, de ce? Pentru ca sunt un mare indiferent si nepasator la ce mi se zice in jurul meu. Ce orase am sa vizitez? Cat ma tine bugetul si degetu ridicat ( multumita adorabilei mamei mele, cea care cum am pus piciorul in prag, a facut ceea ce stie ea mai bine, si anume sa ma sacatuiasca de bani ). Hey la naiba! Viata e scurta ca sa fiu nervos pe oameni lacomi. Asta seara clar! Pub's sau Chittare :P. Evident, party after rly.shrt.films festival.

Sunt bucurs ca am venit in Ro. Sunt cel mai fericit om de pe Planeta ca am revenit in Ro. Sunt trist ca stau la maica mea in casa ( ma cazeaza si pe mine cineva? anyone please please ??? ), dar hey o sa stau decat o noapte speeeeer si apoi plec. Aleluia, multumesc Celui de Sus!

Nu pot sa inchei decat cu o singura melodie, absolut perfecta care mi se potriveste.


Black Eyed Peas - I Got A Feeling

Etichete: , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire