vineri, 27 noiembrie 2009

Hai sa va pove!

Sunt decat de cateva zile in Romania. O adooooor tara asta. De ce? Simpluuu e absolut eterna si fascinanta Romanie!!! Am ajuns acasa, este vreo 6 dimineata, de la ora 9 eu am inceput sa rad incontinuu cu niste prieteni, in Chitarre, de ce? Uaaa, era o tipa, si avea un ras ( nu ca rasul meu ar fi ceva, fain, este mortal de . .nu stiu prietenii stiu cum e rasul meu ). Dar cum radeam eu, radea si ea de rasul meu, si invers. Tot ce pot sa zic, este ca a fost o seara ca in filmele cu prosti. La o cana de ceai, de vin fiert, s a ras in ultimul hal. Credeti ca m am oprit? Doamne fereste, a urmat Pub's. Oameni buni, am raaaas cu lacrimiiiii. Am ras pana la ora 5 dimineata aproape. E posibil ca un om sa rada atat de mult? DA! EU. Am ras in ultimul hal, intrebatii pe Twittie, Cata, Luci, Gae, Irina, Bogdan, Cosmin, Cristi, Andrei, Covrig, Dan, si multi multi altii. De ce radeam, pai, radeau de rasu meu. A fost bestial, as fi vrut sa inregistrez toata noaptea, sa o am ca amintire. De ce am ras? Pentru ca sunt extrem de fericit. M-am simtit asa de bine, cum nu m am simtit niciodata. Nimic nu cred ca ar egala in ras, aceasta seara. Plus ca am dansat, James Brown - I feel good, si multe multe melodii absolut superbe ( aham sa aduc aminte de apa de izvor :-" ). Mergeam pe strada, si radeam si radeam mai multi, si iar radeam, si ne opream ca ne durea burtile, moment de pauza, ne uitam unii la altii, iar radeam, si iarasi si iar radeam. Pana acum, mi am serbat de doar 2 ori majoratul, iar asta seara, se anunta, o noapte de dans, clar! In Arcade, revedem pe cineva ( ahem lumea stie la ce ma refer ). Si vom dansa, si stiti ce vom face, ne vom simti incredibil de bine. De ce? Nu sa mi spuneti si mie, de ce ne simtim asa de bine impreuna? Sa nu ii uit si pe colegii mei de facultate, bine fostii mei colegi de facultate, cu care m am intalnit, si sunt sigur ca vineri sau sambata am sa ma intalnesc cu mai multi. De abia astept. Sunt foarte foarte foarte fericit, vrea cineva, ca dau din toata inima, dezgoliti ma de ea, luati o acum ca e foarte extrem de calda. Sunt fericit si ma inec de fericire.

Alte idei, well, am fost la rly.shrt.films festivals 3. Ce am facut acolo, am cam facut parte si din echipa de sponsori, si din echipa tehnica, organizatoare, si am facut parte si din castigatori. Daaar, mi am pierdut premiul ( nu ca nu stiam ce era :P doamne fereste ).  Am intalnit alt om, ca mine, pe domnul Catalin Buzatu, un artist, exceptional, cei care il cunosc il stiti. Mai multe despre el in blogroll ul meu, luati l de acolo. Pentru , cateva minute, am facut parte si din careul de asi de la Snow Explosion, insa cand am vazut pretul final, si m am uitat in buzunar, am zis pas, Brandi, imi pare rau ca nu vin, dar ne vom vedea cu alta ocazie ( revelionul :-" ???).

Am fost si la fostul meu loc de munca, uaaa, ce dooooor imi era de toata lumeaaaaaa. M-am simtit extraordinar de bine, ce sentimente placute, absolut placute mi au revenit in mine. Sentimentul acela de apartanenta, de trezirea in fiecare luni-vineri cu un scop. Iar pentru ca mi am dat demisia, va anunt ca am inceput sa iau somaj ( inca un motiv pentru care adooor Romania ) dap, timp de 2 luni am sa iau somaj, direct pe card ( care tre sa ma duc la BCR pentru cei care sunt interesati ), te duci cu cartea de munca, sau cu adeverinta ca ai terminat facultatea, si ti o depui la somaj, dai 5 lei pe o carte de munca ti o scrii frumos, si apoi... primesti 9 luni, aprox 5 milioane ( aprox 4.5 milioane ). Si imi ziceti mie ca Romania nu e frumoasa ha!

Imi iubesc tara, si o adooor, e cea mai interesanta dintre toate de pana acum vazute.

Am de gand pe viitor, sa preiau o leapsa vazuta aici 59 de intrebari, vreau sa raspund la ele, mi se par foarte interesante.

Tot odata, salut pe toti prietenii mei, care inca nu i am vazut si sper sa i vad, pana sa plec. Nu am idee cand am sa plec, dar ma port ca si cum fiecare zii, este ultima mea zii in Romania. Se intelege de ce sunt asa de fericit.

Si acum, va las, sunt rupt de oboseala, si vreau sa dorm, mai tarziu e ziua mea, fac iarasi 18 ani :P =))

Etichete: , ,

1 comentarii:

La 27 noiembrie 2009 la 12:44 , Anonymous Anonim a spus...

Leapsa aceea am preluat-o si eu de la alta persoana:P
Have fun diseara si la multi ani;))

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire