luni, 28 septembrie 2009

Cum se preiau stirile ....

Suntem in Blogosfera, si de aici .. e un mic pas. Scrii un articol si apoi .. vezi cum merge ca o reactie in lant, la mai multe site uri. Nu ma refer la mine, ci privesc cu stupoare cum ceva a prins.

Mai intai .. cel care .. cred ca am scris.. am fost aici pe site, am scris direct si la obiect despre ascuns.mobi. Asta nu conteaza, ce conteaza este ca.. cei de refresh.ro au primit stirea prin sms ca exista un serviciu, a facut un printscreen au scris parerea despre el, si gata poof, a aparut stirea. Bun, nu e nici o problema, insa, ce urmeaza este funny. Urmeaza cei de la mobilisimo, care preiau stirea si o dau mai departe. Am crezut ca aici se opreste insa, nu, continua. Cei de la gadget mania vor si ei partea lor.



:Partea interesanta e ca daca dau un google, hmm asta inseamna 2 zile. Si cand te gandesti ca totul a pornit de la un simplu sms ascuns. Ascuns.mobi este un serviciu gratuit, cu 3 sms-uri pe zi. Insa stim ca inventivitatea romanului este incredibila de mare, iar romanul creativ din natura, ma face sa mi pun intrebarea. Oare ce sms-uri trimit sutele de utilizatori ai acestui serviciu? Dupa cum stiti, site-ul si implicit serviciul au fost create pentru amuzant, pentru fun.

Anyhoo, serviciul este cunoscut, incepe sa infloreasca, si pana la urma scopul a fost atins. Ce e miere si dulce, atrag nu doar albinele ci si mustele. Blogosfera este un roi de albine ce asteapta cate o picatura de miere, si cand acea picatura apare, o gramada de albine se infrupta din ea!

Os saludo!

Etichete: , , ,

2 comentarii:

La 8 ianuarie 2010 la 00:24 , Anonymous hasmatuchi.alexandru a spus...

Salut omule, mai este serviciul ascuns.mobi ? tot ma redirectioneaza spre blog. Vreau sa fac o gluma (fara rele intentii) si nu mai gasesc alte siteuri care sa ofere servicii in genul asta. Multumesc anticipat ! o seara faina in continuare.

 
La 8 ianuarie 2010 la 00:27 , Anonymous Anonim a spus...

ah, si lasa-mi un mail la alex240390@yahoo.com in caz ca nu dau prea curand pe blog ^^

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire