marți, 15 septembrie 2009

180 de grade




Cei care ma cunosc stiu ca eu sunt un om al extremelor, cateodata, dar nu tot timpul. Nu prea reusesc sa mi gasesc acel echilibru, care cred ca toti il cauta... Probabil ca acest lucru ma face pe mine potrivit in a ma adapta oricarei situatii :D. Eu nu trec printr un proces natural, de mi schimba mediul, ci pur si simplu cum intru, cum ma adaptez. Viata de noapte, discoteci, prietenii, distractie, se poate si asa, pot sa fiu in stare, sa ma distrez noapte de noapte, daca ma duc intr un loc linistit, unde trebuie sa fiu responsabil departe de distractii, well, funny, ma adaptez imediat si ma conformez mediului in care sunt. Oare sa fie bine acest lucru? Incep sa mi pun intrebari, cat de normala este aceasta adaptare a mea, atat de rapida? Cert este lucrul ca in viata mea, or sa apara schimbari majore, un fel de training pentru ceea ce urmeaza in viitorul meu. Le am anuntat inca de la inceputul anului, dar iata ca de abia acum, pot sa zic, ca am pus in miscare schimbarile dorite de mine insumi. O mana de ajutor, primita ce m a scos dintr un trai nu prea adecvat. O mana de ajutor, ce ma ajuta sa urc alte trepte si sa nu stationez intr un loc ce aparent pare destul de "bine". Imi iubesc nepoata, enorm de mult, cred ca oridecate ori ma gandesc la ea, imi dau lacrimile, pentru aceasta minune, este o fetita minunata, ma face sa ma gandesc oare as putea sa fiu in stare sa fiu un parinte? Cat de responsabil as putea sa fiu? As stii ce decizii sa iau in privinta lui? Cat de mult mi as ajuta sotia ? Cat de mult mi as putea intelege propriul copil? Intrebari care mai de care mai ciudate nu? :))

Cu toate ca trec printr o schimbare brusca, tot imi mai ramane in capsorul ala al meu cretz, cateva idei idioate, care mi ar placea sa le pun in practica. Desigur ca aceasta idee, am sa o transcriu in "Wish-List-ul meu", dar sunt sigur ca o voi realiza. La anul, prin vara, voi cumpara un van, gen "Scooby Doo" van, unde cu prietenii mei, se stiu ei, nu tre sa i zic :D, vom vopsi acel van cu spray-uri ( nu degeaba am vopsit si eu prin Universitate nu? ), si umplem de benzina/motorina si stiti ce, off we go, in euro trip, plecam cu van ul, luam pe oricine pus pe distractii, pus pe aventura, dornic sa cunoasca locuri, oameni noi, diferiti prin cultura dar si mod de a socializa. Oricum pana atunci mai e cale lunga, dar sunt sigur ca voi realiza acest vis idiot.

Am stat si m am gandit oleac. S ar putea sa am mai multe personalitati, :)), cred ca asta ar fi raspunsul la 180 de grade, mda, am in mine pe cretzulm defect depravat nepasator etc etc ,de party man, ala care stie sa se distreze, am pe razvan - gospodina boy, care spala vase, da cu matura, sterge prafu, face curatenie, gateste, am pe damian - dad guy, ala care are grija de nepotica lui, o spala pe dinti, ii da sa pape, o imbraca, si nu pot sa il uit, pe the best friend guy, cel care asculta off urile multor oameni, cel care stie cum sa discute, cum sa aline, ce sa zica, pentru cei mai buni prieteni de ai lui, oare mai sunt ? Hmm, as putea sa zic, the massage guy, cel care face masaje la picioare si pe spate, probabil ca mai sunt :)) o gramada. Daca tot am amintit de personalitati, trebuie sa mi mentionez si cel mai bun prieten imaginar, covrig, care mi tine companie, in momentele mele de singuratate :D ( bah sa nu te superi dar am un prieten imaginar ti am zis asta ), cu care mi povestesc propriile mele probleme si e alaturi de mine cand trec prin anumite chestii.

Deci, concluzia finala este ca.... ( Brandi vorba ta ) sunt defect rau de tooooot, un titirez ce se invarte doar la 180 de grade, de colo colo, un titirez ce se compune din mai multe personalitati, yep that's me a.k.a CRAZY. Hai salutari.

P.S. : Daca prindeti pe tv, sa va uitati de luni pana vineri la o emisiune super, "De la 7-8" pe canalul Zapping TV, mai multe detalii o sa urmeze! intr un post viitor.


P!NK-Don`t let me get me

Etichete: , ,

3 comentarii:

La 16 septembrie 2009 la 18:44 , Blogger worsakeend a spus...

prea tare masina :))

 
La 16 septembrie 2009 la 22:00 , Blogger ღஜღAng3l of Lov3ღஜღ a spus...

I'm in :D vopsesc masina dak vrei exact ca the mystery machine :D

 
La 17 septembrie 2009 la 13:53 , Blogger un_aiurit a spus...

nu ma supar bah,ca si tu sti ca pe singurul meu prieten imaginar il cheama razvan...asa ca suntem chit,cat despre mistery machine nu pot spune decat: roooby roooby roooo.....

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire