sâmbătă, 1 august 2009

Amuzanta chestie...


Tot stand pe net, printr un modem, acelasi modem, sfantul modem de vodafone, care merge par par par, cate o raza de lumina schimbatoare, ba verde ( care e foarte prost ) ba albastru ( care e foarte bine ). Din pacate numai de verde am parte, nu vreau verde, vreau albastru. Hai ca aberez deja, in fine, ce vroiam sa zic, dau de o reclama care imi atrage atentia. Ce gandesc zodiile in timp ce fac sex. Curiozitatea imi indeamna mana sa mut mouse ul pe aceea reclama si sa dau un amarat de click. Nu m am putut abtine, mi se deschide dupa 10 minute pagina ( aleluia cu acest modem imi dezvolt rabdarea sincer ). Si aham, citez de pe site-ul respectiv, la zodia mea, adika sagetator :

"Sagetator - "Ce pervers sunt si eu uneori. Dar chiar arata bine din unghiul asta. Nu stiu uneori cum de imi accepta fanteziile. Ah, mi-a mai venit o idee." "

Site-ul il gasiti aici.
Deci, primul lucru care mi a trecut prin cap, wow, hmmph, hai vere ca nu prea e..... de fapt :"> ... hmmph... mda... cu ce sunt eu de vina? Imi .. vin idei, in orice timp, in orice moment, despre orice lucru, sunt o mare agitata de valuri de idei, iar valurile niciodata nu se termina atata timp cat pe cer sunt nori furiosi, cenusii, ce sufla cu un vuiet asa de puternic. Mi as dori sa intre cineva in mintea mea ? Probabil ca nu, si eu ma sperii uneori de ceea ce exista in mintea mea. Inconstanta, extremele, sunt la tot pasul acolo, in spatele carliontilor mei. Calm, rabdare, agitatie, energie plina, un singur lucru este constant. Ideile, traznite, serioase care mai de care. A fost ziua unui foarte bun prieten de al meu. Si ieri dimineata m am trezit razand de ce? Pentru ca visam o aniversara perfecta pentru el. Il pusesem pe frati miu ( care e politist hehehehe ) sa si ia niste prieteni mascati sa vina cu duba, cu girofaruri pornite, sa vina la acest prieten, sa il ia cu catuse, pentru actiuni criminale informatice impotriva statului, cu acuzarea de tradator, doamneeee, mi l imaginasem deja plangand, cu lacrimi, da nu am facut nimic, vreau la mama, vreau un avocat sunt nevinovaaaaat, mamiiiiii. Si il ia frati miu, il baga in dubita, si acolo era o perdea neagra, si in spatele ei, eram toti prietenii lui, cu un tort cu 24 de lumanari, si o felie taiata pusa pe o farfurie in mana mea asteptand ul sa intre in duba si sa bage capu dupa perdea, si sa i trantesc una in fata si sa i zic, la multi ani baaaaaaah!!!!!. Din pacate, fratiorul meu era plecat din oras, a avut niste chestii de rezolvat, iar duba, avea pana, era la service. Baga mi as, ce nasol m am simtit, ca nu i am facut o, dar intotdeauna exista anul viitor :D.

In alta ordine de idei, ma paste o idee, au au au, tocmai am primit de la nea Googlenstein, trait ar compania, un voucher de 200 de ron, sa fac reclama la ce vreau eu. Si cum nu am stat prea mult pe toaleta ca sa ma pasca o idee, au au au, mi a si venit deja, tre sa ma apuc sa fac un mic script in php, sa vad ce si cum, sa i gasesc hosting ( a stai gata ca stiu unde il hostez :)) ), asa si sa i dau drumu, reclame traiasca nea google, pentru ele, hmm, sa vedem daca o sa iasa, ma intereseaza in special traficu daca o sa mearga :)) hehhehehe, oricum mai multe detalii le dau mai incolo.

Cum sunt un mare idiot, trebuie sa incerc sa am mai mult curaj sa mi le pun practica, asta imi lipseste mie, de fapt, cand sunt pus in fata unor decizi extrem de importante pentru mine, de natura sa mi afecteze viitorul, stau pe ganduri mult prea mult, si disec mult prea mult, nu ma incred in instincte nu nimic, dar sper sa mi rezolv aceasta problema, neaparat ca e grav. Oricum, urmeaza 7 august. Ce chestie, si culmea ca ma gandeam la aceasta data inca de la inceput, eheee de pe la februarie asainceputul lui februarie, ce data 07.08.09. Parca ar fi o lansare de joc, cum ar fi call of dutty : modern warfare 2 - 11.10.09 cred ca asa e din cate imi aduc aminte. In fine, e o zii importanta punct.

Caldura mare, dar in boxe imi rasuna Prodigy - No Good, am o plictiseala, si o lene in mine, ualeeeee, imi fuge mintea la lucruri siropoase romantice, cu ploaie torentiala, cu un tip care o cauta cu disperare, intarziind la o intalnire stabilita la gara, nu o gaseste, vant puternic ( coafura rezista ), alearga pana in centru, ud leoarca ( hainele rezista wow ), singura in mijlocul orasului, il astepta cu mainile impreunate la piept, nebagand in seama, ce e in jurul ei. El vine se duce la ea, se arata in fata ei, isi trage aerul si ii spune pe un glas domol si cald. Ti am zis fatooo ca dincolo era mai ieftin ?!?!?!?!?! Tu nimic, batmaaaan batmaaaaaan. =)))) Mda, hai ca va las, pupuuuu ciao ciaoooo.

Etichete: , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire