miercuri, 1 aprilie 2009

Rush...


Era in fata vitrinei, se uita la propria lui reflexie, si isi vedea propriul sau zambet. Era un zambet din inima, sincer, toata dorinta lui se citea in ochii sai. Intra in magazin, sunet de clopotel mic, ding, vanzatorul isi ridica capul si il vede. Cam inalt de statura, mai mereu aerian, se aproprie timid de tejghea "Stiti pentru ... ce am discutat mai acum cateva zile... il mai aveti?", intreaba el mai nedumerit un pic.... "Uite l, dar sincer, trebuie sa fii nebun daca faci ceea ce mi ai zis tu mie ca vrei sa faci.... ". Nu i pasa, zambeste, il ia in mana, plateste, si cand sa iasa pe usa, se intoarce si ii spune "Cateodata, trebuie sa faci ceea ce inima iti dicteaza". Iese, ding, clopotelul ii anunta plecarea. Il ascunde bine la inima, forfota in multimea din centrul orasului, toti sunt grabiti, numai el nu, are emotii, o asteapta. Merge pe strada, si se gandeste cum sa faca, cum sa planuiasca, este pe la barul New York, aproape de piata Mihai Viteazul. Baga mana in buzunarul de la blugi, isi cauta telefonul, ii cam tremura mana, formeaza numarul si apeleaza. Se vede din vocea lui .... ca are ceva, emotii. 
"-Buna ce faci? 
- Pe acasa, de abia m am trezit si eu.... tu?
- Prin centru... auzi, am si eu o rugaminte la tine, ridica te si du te la calculator, aprinde l si cauta pe Google, webcam live Craiova Mihai Viteazul, si da click si intra pe pagina aia si uita te un pic la camera vreau sa iti arat ceva .. .ok?
- Ok... da.. ce s a intamplat?
- Nimic.... cum e vremea la tine?
- Cate un pic de soare, cate un pic de nor.. la tine?
- Cam ploua, parca un artist morocanos a vrut sa deseneze acest tablou bacovian....
- E urat nu? 
- Da... bine pai hai ca te sun imediat tu da drumu la asta si fa ce ti am zis... te iubesc mult pa pa 
- Si eu.. pa pa "
Inchide telefonul, inima ii bate puternic, miroase a emotii. Merge prin multimea aglomerata, se grabeste vrea sa ajunga in Piata. Nu tine cont de nimeni, isi mareste pasu si se uita doar la destinatie. Parca are locul marcat cu un X. Ajunge, ia din nou telefonul, o suna.
"- Ce faci?
- Ma uit la camera, la tine in oras la piata... 
- Ma vezi?, si isi ridica o mana, in sus
- Da te vad... ce faci ? 
- Stii, vreau sa iti spun ceva, se pune intr un genunchi, toata lumea se opreste si se uita la el, si face un mare spatiu in jurul lui, observandu se foarte detaliat la camera. Inca de cand te am vazut atunci, m am indragostit de tine, a fost ceva la prima vedere, Cupidon a facut o treaba foarte buna, am incercat sa vorbesc cu tine, sa ti iau numarul de telefon, sa aflu mai multe despre tine. Apoi am plecat, bucuros, ca puteam sa mai vbesc cu tine la telefon. Si am inceput si iata, ca au trecut 2 ani de atunci, si sincer, iti spun, ca te iubesc mai mult pe zi ce trece. Am realizat ca, fara tine nu pot trai, am realizat ca viata mea vreau sa mi o petrec alaturi de tine, sa te iubesc pana la moarte, si sa iti fiu aproape, de aceea, baga mana in buzunarul de la inima si scoate cutiuta magica, o deschide si o arata catre camera, si ii spune, vrei sa te casatoresti cu mine?
- M... mm.... m ai lasat puf, socata, esti ... nebun.... in.. mijlocul orasului, toti se uita la tine, si tu ma ceri in casatorie ... ?????!!!!!Esti nebun, si eu te iubesc enorm de mult... vreau... DAAA!!"
Multimea ramane inmurmurata pentru o clipa si ascultand aceea declaratie de dragoste devine curioasa in legatura cu raspunsul ei. Se ridica in picioare si ... toti il intreaba ce a zis ce a zis? El cu mainile in aer le raspunde a zis DAAAAAA!!!! Toti se apropie de el sa il felicite, si sa i ureze casa de piatra. Era in culmea fericiri, plutea pe un nor asa de lin, si de relaxant, inima lui numai avea nici o treaba, stia ca o sa fie alaturi de jumatatea ei, si are sa o iubeasca enorm....
Raze de soare, si un mic curcubeu isi fac aparitia in acest peisaj, parca artistu ce a desenat ziua, incepea si el sa zambeasca....Si cum sa nu fie? Vedea doi indragostiti iubindu se enorm, la o distanta mare...... Ah.... L'amour......




Seulement l'Amour

Etichete:

4 comentarii:

La 1 aprilie 2009 la 14:33 , Anonymous adela a spus...

oo da, e chiar "pe really" povestea?? very nice :)

 
La 1 aprilie 2009 la 14:43 , Anonymous Anonim a spus...

hai mai....offf. m-ai bagat in starea mushy. e asa de frumos. poate ca asta ar fi unul din lucrurile romantice care as vrea sa mi se intample. :) now you know.

 
La 1 aprilie 2009 la 16:23 , Anonymous Anonim a spus...

pavaleala d e1 aprilie, ha, ha, ha!!!

 
La 1 aprilie 2009 la 20:55 , Blogger A Not So Spotless Mind a spus...

Esti un romantic incurabil;)).

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire