luni, 12 mai 2008

O poveste.... posibil adevarata ?!

In momentul in care scriu acest blog, ma intrebam, cum este viata in Romania, stiu ca este jalnica, stiu ca salariul nu ne ajunge, stiu ca avem datorii, rate, curent, gaze de platit... dar totusi .. ne plangem, dar... supravietuim. Cati oameni nu se plang ca traiul este greu in Romania? Eu unul recunosc ca este greu traiul in Romania, dar ma descurc cat de cat... dar.. hai sa ne inchipuim urmatoarea poveste. Este pur si simplu din ceea ce gandesc eu, in mintea mea... poate fi adevarata, eu stiu.. propun sa reflectati asupra ei.

"Facandu si tura prin oras, un baiat, cam pe la ora 9, prinde o cursa spre periferia orasului. Preia clientul, il duce acolo, la destinatie, si cand sa se intoarca acasa dupa o zi de munca coplesitoare, intalneste o fata, intr o fusta mini, si cu un bust de l ar face pe Romeo sa urce cu ghearele la "balcon". Opreste masina ii zambeste si o intreaba direct "Cat costa?" Fata spunandu i preturile, "oferta", se suie in masina se merge undeva in afara orasului. Dar ceva se intampla, in timpul actului sexual, prezervativul se rupe, nu i nimic.. crede fata, crezand ca si a luat pilula de dimineata. Baiatul mai trece din cand in cand pe acolo, se mai opreste, si pe parcurs ajunge sa o cunoasca. Sa i cunoasca trecutul, sa vada unde sta, in locul in care sta, in ce fel de casa prapadita sta.

Pentru o vreme insa, baiatul pierde orice legatura cu ea, plecase in afara Romaniei, pentru ceva mai bun, din punct de vedere financiar. Trec 1 an si ceva de zile, acelasi baiat, prinde o cursa cu un client care il duce tot la periferia orasului, lasa clientul si cand se pregateste sa plece, o vede pe ea, insa cam schimbata, un pic mai plinuta, mai durdulie. El nu ezita, opreste masina, sa da jos din ea, se duce spre ea, o ia in brate, o intreaba "ce faci? nu te am mai vazut de un an si ceva de zile! pe unde ai fost? ce ai facut? nu ai mai raspuns la telefon... nu nimic". Ea aproape ca i da lacrimile, il strange in brate si ii sopteste la ureche... "am ceva sa ti arat... vrei sa ma duci si pe mine acasa te rog?", baiatul nemaistand pe ganduri, se grabeste ii deschide usa, fiind in culmea fericiri, dupa atata timp, nu l a uitat, il tine minte, se emotioneaza, trece prin stari pe care nu putea sa creada ca le ar putea avea, pentru o fata ca ea. Ajung acasa, ea il invita la o cafea, el foarte fericit accepta.

Intra la ea acasa, in mintea lui amintiri vin navala, amintiri frumoase petrecute cu ea, inchide pentru un moment ochii, si parca deja este acolo, insa de aceasta data din perspectiva celei de a treia persoane, vede totul, retraieste dintr un alt unghi de vedere acele amintiri. Inauntru nimic mai schimbat. Cam tot aceleasi perdele, aceasi canapea, insa se aude un zgomot de aceasta data, un plans. Intrigat, baiatul o intreaba, ea ii raspunde.... dandu i lacrimile... "a inceput sa planga....", el mirat de ce a inceput sa planga, se ridica de pe canapea, se duce o strange in brate si ii spune... "ce ai? ce s a intamplat? de ce plangi? cu ce te pot ajuta? ", ridicandu si privirea spre el, ochi in ochi, ii sopteste la ureche baiatului...."este un copil care plange, un bebelush....", "wow.... ai un copil? felicitari cine e tatal?", fata ducandu se incet spre urechea lui .. ii sopteste..."este al tau.....copilashul".

Totul a inghetat in mintea lui in acel moment, in inima baiatului de 20 si ceva de ani a inceput sa bata o alta inima, cea de tata, cea care motiveaza un tata sa isi creasca copilul in cele mai bune situatii, totul intr o secunda, se misca in mintea lui, in interiorul lui, mai rau ca pe pistele de F1.... tot ce mai putea sa zica este.... "cum? cand?", imediat amintirea acelei nopti, primei nopti, primei intalniri, ii vine in minte, acel moment, in care o viata a luat nastere."

Pe moment ma opresc aici, lasa ca pentru alta data sa spun deznodamantul, dar as vrea sa va las pe voi sa decideti sfarsitul, pana la urma, este doar o poveste.... posibil adevarata?! Credeti ca acest scenariu pe care l am zis mai sus ar putea sa se intample? Ce ar face unii dintre noi in aceasta situatie? Curios de raspunsurile pe care le as primi.

Viata e grea iar fiecare obstacol, o face si mai grea....
Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

1 comentarii:

La 12 mai 2008 la 02:37 , Blogger thex0d a spus...

eu nu cred ca e posibil pentru ca sigur tipa fiind genul in fusta mini pe centura i-ar cere pensie alimentara si l-ar cauta si-n gaura de peste. Deci ... nu prea

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire