vineri, 27 februarie 2015

Test împărțire articol în patru secțiuni

Daniel ceea ce vezi aici este un test

Pages: 1 2 3 4

miercuri, 4 februarie 2015

Viața fără internet

Suntem cu toții în era tehnologiei, iar pentru noi, bloggeri, internetul este vital. Este ca și aerul pentru noi. Fără internet nu am avea acces la prețioasele informații care ne fac pe noi ceea ce suntem azi și anume bloggeri la curent cu noutățile.

În momentul în care te muți de pe o platformă de blogging, cum ar fi Blogspot sau Wordpress.com, și-ți cumperi găzduire web și domeniu propriu, lucrurile se cam complică. Începe o relație să spunem, de încredere între tine, blogger și firma de host.

De aceea este esențial să-ți alegi hosting-ul unde trebuie și la cine trebuie. Personal, mă ghidez după suportul acordat clienților, relația acestora cu ei și evident timpul de răspuns în caz de probleme.

Dar ce se întâmplă atunci când ești de partea cealaltă? Nu ești blogger, ci doar un cititor de bloguri și ești pe un blog cu informații absolut esențiale pentru tine și deodată rămâi fără net. Mie unul chiar mi s-a întâmplat acest lucru.

Făceam un research pentru un examen, informații pentru a face un referat despre un subiect în domeniul inteligenței artificiale și deodată am rămas fără net. Ceva probleme cu rețeaua evident. Eram chiar încrezător că totul o să fie bine, pentru că aveam netul pe telefon și puteam să-mi shăruiesc internetul.

Problema foarte mare a fost că nu mai aveam baterie. Și atunci belea, stai și așteaptă să vină internetul și curentul pentru a-mi încărca și bateria la telefon. Și tot stând așa, m-am întrebat, oare oamenii de prin 1800 și ceva, oare ce făceau?

Și a venit și răspunsul, se războiau pentru că se plictiseau acasă stând :D

Etichete: ,