miercuri, 30 mai 2012

Aloe Vera & Enzymes

Modul de viaţă grăbit, dar şi alegerea hranei greu digerabile, duce la creşterea tulburărilor digestive a populaţiei de azi. Tulburările se manifestă prin problemele digestive, senzaţia de presiune, balonare după masă şi digestia înceată. Un ajutor adecvat poate fi suplimentul nutritiv ALOE VERA & ENZYMES.

Este alcătuit dintr-un complex de enzime care produc unele specii de ciuperci şi care sunt capabile să digere aproape toate substanţele nutritive, inclusiv celuloza. Ele suplimentează activitatea enzimatică a organismului şi protejează pancreasul. Pulberea din Aloe vera barbadensis, care este un component eficient al produsului nu numai că completează enzimele menţionate dar de asemenea oferă corpului saponine, substanţe minerale, antioxidanţi şi 20 de aminoacizi. În plus, conţine acid salicilic la fel ca ghimbirul, (zingiber officinale), care se metabolizează în salicilat care atenuează digestia dureroasă. Ghimbirul de asemenea ameliorează senzaţia de sfârşeală la stomac.

Aloe Vera & Enzymes este upliment de activitate enzimatică ajutor la digestie ghimbirul şi aloe vera ezinfectează şi calmează mucoasa intestinală iritată. Cui îi este destinat? Celor care trăiesc în stres celor care nu mănâncă regulat tuturor celor care, suferă de probleme digestive pentru toate pentru a accelera vindecarea de diverse leziuni. Aloe Vera & Enzymes este disponibil de la Avita Premium.

Etichete:

Chewing C 500

Un sistem imunitar tare este baza sănătăţii. Zi de zi se confruntă cu o serie de factori care duc la slăbirea lui (infecţii, poluare, substanţe ce creează dependenţă, etc.) De aceea nu ar trebui să uităm să-l sprijinim. În natură există multe plante (plante lecuitoare), care pot stimula şi întări sistemul imunitar. Una dintre ele este Echinacea, a cărei frunze, flori, dar mai ales rădăcinile au această capacitate. Speciile cele mai eficiente din genul Echinacea sunt Echinacea purpurea şi Echinacea angustifolia.

Extractele lor acţionează la prevenirea inflamaţiei acute şi cronice ale căilor respiratorii, pot împiedica efectiv gripa sau angina, pot proteja vasele de sânge şi pielea. Chiar ele sunt componentele produsului pentru sprijin imunitar – IMMUNE BOOST, care interacţionează cu vitamina C, beta-carotenul şi complexul de bioflavonoide din lămâie. O parte componentă a acestui supliment nutritiv este zincul care în corpul uman are un rol de neînlocuit şi care din punctul de vedere imunitar dezvoltă şi activează limfocite T (un tip de celule albe), care luptă împotriva infecţiilor. Doza zilnică recomandată de zinc în conformitate cu standardele Uniunii europene este de 15 mg. Nu-l avem întotdeauna suficient în hrana zilnică. Un comprimat al produsului IMMUNE BOOST ni-l poate oferi.

De aceea Chewing C 500 este un nutritiv ce nu poate lipsi din organismul tău. Efectele sale sunt benefice și îți revitalizează trupul! Chewing C 500 este disponibil de la Avita Premium. Cui îi este recomandat? Tuturor celor care doresc să fie sănătoşi pe perioada întregului an, celor care nu consumă zilnic suficient legume şi fructe crude, pentru toţi cei care vor să fie activi fizic şi psihic.

Etichete: