luni, 20 decembrie 2010

Adio Dragos Veleanu a.k.a Telex

Pe data de 22.12.2010 va avea loc inmormantarea pentru cei care vor sa participe. Plecarea va avea loc din Craiova de la Telex acasa la ora 9:00 si se va merge la Cornu/Dolj.

Pe data de 19 decembrie, unul dintre prietenii mei a murit. A murit intr-un mod in care nu il inteleg. El, era o persoana pe care sincer vroiam sa il iau ca pe un model de viata. Era optimist, vesel, facea pe cei din jur sa se simta bine, cel putin pe mine asa ma facea. Era un om cu idealuri, scopuri incredibile de atins, si cu toate astea le atingea! Pentru cei care l-au cunosc pe Dragos sau Telex dupa cum multi il stiau, atunci stiu despre ce vorbesc. Nu imi vine sa cred inca, s-a dus intr-o clipita. Acu esti bine, imediat dupa iti cade un turture in cap foarte mare. Mereu m-am gandit, la cum as vrea eu sa mor. La multi prieteni le zic aceasta poveste, cum ca as vrea sa mor cu o blonda in pat in timp ce ea e deeasupra, si sa am un infarct ceva, si sa mor in rigor mortis. Evident trupul meu o sa fie dus la morga, unde o sa dau de o asistenta nimfomana, si o sa ma calareasca all the way down. Vreau sa fie asa ca sa pot scrie pe cripta mea "Am futut si dupa moarte...". Dar el, un om la 43 de ani, care alaturi de Cristi a infiintat Akademos, a murit intr-un mod inexplicabil. Nici acum nu il pot intelege. L-am intalnit inainte sa plec in Spania. Mi-a tras o palma peste cap si mi-a zis "Cretule nici in Irish nu scap de tine?". Imi vine sa plang, caci nu stii cand iti vine timpul.....

Adio Dragos, intotdeauna vei fii un om de la care am putut sa invat ceva...... RIP!

Etichete: , , , ,

12 comentarii:

La 20 decembrie 2010 la 06:48 , Anonymous Anonim a spus...

Telex , Iti multumesc pentru prietenie si pentru toate clipele petrecute impreuna. Dumnezeu sa te binecuvinteze si sa te aibe in Grija.

Relu

 
La 20 decembrie 2010 la 09:42 , Blogger ღஜღAng3l of Lov3ღஜღ a spus...

Nu mi vine sa cred uneori cat de cruda este viata asta...:(
Dumnezeu sa te odihneasca! :'(

 
La 20 decembrie 2010 la 10:03 , Anonymous Filme Noi a spus...

CONTRIBUIE SI TU CU O DESCRIERE
(lasa un coment)

 
La 20 decembrie 2010 la 11:00 , Anonymous Anonim a spus...

Omul care a trait in libertate si nu a conceput altfel a plecat.Poate ca Dumnezeu i-a gasit ceva mai bun de facut.Numai Dumnezeu e mai presus de Libertate! Sa fii iubit in continuare Dragos Veleanu!

 
La 20 decembrie 2010 la 11:17 , Blogger Александра a spus...

Dumnezeu sa-l ierte!

 
La 20 decembrie 2010 la 11:30 , Anonymous Anonim a spus...

orice as spune nu e de ajuns pt a-l descrie
RIP

 
La 20 decembrie 2010 la 11:58 , Anonymous Anonim a spus...

Odihneasca-se in pace!! Un om...exceptional! :(

 
La 20 decembrie 2010 la 14:13 , Anonymous camihesse a spus...

Zbor placut, Telex! Poate ai ajuns pe cel mai inalt varf acum...

"Varful este departe ,mereu a fost departe si o sa fie departe pentru ca atunci cand esti pe el se vede altul ! " Telex

Cateva poze cu Dragos:
http://www.camihesse.ro/mama.php?crt=70

 
La 20 decembrie 2010 la 17:46 , Blogger Unknown a spus...

Din toate lucrurile ca lumea pe care le puteai spune sau povesti ai ales tocmai "balariile" astea... si sa stii ca rigor mortis e starea in care intra cadavrele si intervine dupa 3 ore de la moarte(se-ntepenesc muschii) deci n-ai cum sa "mori in rigor mortis" idiot!


Despre Telex...

Nu am avut placerea sa stau de taina cu el decat de vreo 2-3 ori, dar imediat mi s-a parut un om extraordinar! Deschis, modest si foarte preietenos (statea de taina si-avea acelasi respect si bun-simt pentru tine indiferent ca ai 15-16 ani sau 50) pe care mi-ar fi placut cu siguranta sa-l cunosc mai bine. Pacat ca a trebuit sa plece dintre noi asa devreme!

 
La 20 decembrie 2010 la 20:14 , Anonymous Anonim a spus...

A murit la munte asa cum este foarte posibil sa isi doreasca fiecare dintre cei care merg la munte si care stiu ca a merge la munte este o activitate periculoasa. Condoleante rudelor.

 
La 20 decembrie 2010 la 21:12 , Anonymous mitrii21 a spus...

condoleante si chiar nu ma asteptam ca tocmai el sa fie...nu l-am cunoscut de mult timp dar mi-a lasat o impresie foarte buna mereu si imi placea ca era plin de viata CONDOLEANTE

 
La 21 decembrie 2010 la 01:13 , Anonymous Anonim a spus...

Viata e o tarfa care trebuie exploatata si terfelita la maxim.Poate sunt cuvinte dure dar credeti-ma ca Telex a realizat mult mai mult decat multe persoane care sunt mai cunoscute decat el....omul care a cucerit niste munti din toata lumea asta nu numai din Romania a stiut sa traiasca la maxim.....unii spun ca a murit dintr-o prostie...dar oare va intrebati ca putea sa moara unul dintre ceilalti 4????
Cine era liderul acelei expeditii???.........mai departe sper ca va duce capu sa legati niste chestii....CONSIDERATI-L UN EROU.....merita!!!!

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire