luni, 29 noiembrie 2010

Concurs cu premii atragatoare

Cine vrea un laptop de ultima generatie ? Sau o camera foto ? Sau un telefon Nokia ? Hmm, suna bine? Ei bine cu concursul desfasurat de Blogatu.ro si 45bet.com poti sa le castigi.

Camera de poker online 45Bet lansează un concurs pentru toți bloggerii din România. Scrie un articol despre jocul de poker pe blogul tău și poți câștiga unul din super premiile oferite de 45Bet. Pentru a mulțumi pe toată lumea, îi vom premia și pe cei mai buni dar și pe cei mai norocoși.
Am pregătit un laptop de ultimă generație pentru câștigător, câte o cameră foto BenQ C1255 pentru cele mai bune 6 articole și 6 telefoane mobile Nokia 7070 Prism acordate prin tragere la sorți.
Perioada de desfasurare: 12/11/201012/12/2010. Cu cat va inscrieti mai repede, cu atat mai bine!

Regulament de participare
1. Toți bloggerii care doresc să se înscrie în concurs trebuie să trimită un e-mail la adresa concurs (@) 45bet.ro cu titlul ”Participare Concurs Poker Blogging”. In e-mail specificați link-urile articolelor postate.

2. Fiecare participant se poate înscrie în concurs cu mai multe bloguri și mai multe articole. Mai multe articole, mai multe șanse de câștig.
3. Bloggerii înscriși în concurs trebuie să posteze un articol despre jocul de poker pe o temă la alegere din următoarele:
1. Pokerul online un nou trend în România
2. Românii care trăiesc din poker online cu venituri de peste 2.000 euro pe lună
3. Pokerul un joc de noroc sau un sport al minții
4. Vedete care joacă poker
5. Site-ul românesc de poker online 45Bet
6. Pokerul online ca mijloc de divertisment

4. Articolul trebuie să conțină cel puțin 3 link-uri bolduite pe cuvântul poker către adresa 45bet.com de forma:
poker

5. Pentru a intra în concurs, articolele trebuie postate până pe 12 decembrie. Tot până la această dată, trebuie să postezi un link către site-ul http://www.45bet.com/ în blogroll.
6. Vor fi eligibile pentru un premiu articolele care vor primi minim 10 comentarii sau 10 like-uri pe Facebook până pe 12 decembrie.
7.Pot participa bloggerii care au o vechime de minim o lună, indifferent de numărul de vizitatori sau Page Rank.
8. Vor fi acordate 6 premii pentru cele mai bune articole, 6 premii prin tragere la sorți și un premiu special pentru performanță.
Premiile Concursului:
Cele mai bune 6 articole, câte unul pentru fiecare temă propusă, vor fi premiate cu câte o cameră foto BenQ C1255. Câștigătorii vor fi aleși de către juriul format din Ovidiu Călugăru (blogatu.ro), un reprezentat al site-ului 45Bet și un invitat surpriză. Câștigătorii vor fi anunțați în decurs de 3 zile de la încheierea concursului.
Alte 6 premii vor fi acordate prin tragere la sorți, câte un telefon mobil Nokia 7070 Prism pentru un articol din fiecare temă propusă.

Marele premiu, un laptop Netbook HannSpree, va fi acordat articolului care va beneficia de cea mai bună promovare. Vor fi luate în considerare numărul de vizualizări, like-uri pe Facebook, comentarii, retweet-uri, etc.

Etichete: , ,

2 comentarii:

La 29 noiembrie 2010 la 19:34 , Anonymous Anonim a spus...

What is your RSS supply URL? I'd like to enlarge to my feedburner.http://www.jocuri3d.net/45/Jocuri-cu-carti-1.html

 
La 10 decembrie 2010 la 18:57 , Anonymous Blogeru a spus...

M-am inscris si eu cu toate cele 6 articole ... sper sa castig si eu :D

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire